Cadoul de la Suciu care prefațează Laboratorul de Techno 4: Lasă ploaia!

Suciu este headliner-ul celei de-a patra ediții a Laboratorului de Techno, evenimentul care adună în fosta uzină Foto, din cartierul Unirii, toți fanii muzicii techno din Târgu-Mureș. Alături de el, Addo și Scopter ne vor asigura o noapte albă formidabilă,  sâmbătă spre duminică.

Prefațând o nouă ”descălecare” a DJului pe meleaguri mureșene, vă oferim spre ascultare una dintre cele mai recente producții marca Suciu, piesa intitulată ”Lasă ploaia”, varianta dub:

https://soundcloud.com/childishmaria/suciu-lasa-ploaia-mai-dub

Indiferent de vreme, deci, prezența în Laborator e obligatorie! Iar biletele în avans sunt pe terminate.

Laboratorul de Techno 4 consemnează startul sezonului petrecerilor în aer liber organizate de AVimag la Târgu-Mureș. Suciu, Scopter și Addo sunt DJii care ne vor încânta cu prezența sâmbătă, în spațiul special amenajat în incinta fostei uzine Foto din cartierul Unirii.

Biletele costă 25 de lei în avans (dar numărul lor este limitat!), respectiv 35 de lei la fața locului, în seara evenimentului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. AVimag își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

 

Leave a comment