Cadou de la Moș Crăciun: Priku & Addo ne fac sărbătorile fericite!

Nu ne puteam dori un cadou mai spectaculos de la Moșul. Ne-a vizitat incognito într-una din sâmbetele trecute și i-a plăcut mult cum se distrează lumea la AVi, i-a plăcut cum suna sistemul audio, zâmbetele celor ce dansau, ba chiar a început și el să dea un pic din mâini și picioare lăsându-și sacul la garderobă.

Practic, atunci a decis Moș Crăciun că-l va trimite pe Priku la AVi în sâmbăta de dinaintea Ajunului, pe 23 decembrie, ca să ne facă sărbătorile mai frumoase.

Pe post de vestitor al Crăciunului-secund, Addo, pentru a treia sau a patra oară la pupitru alături de Priku (încă n-am uitat nebunia de la Insula Partidului!), semn că cei doi se completează reciproc și știu să-i facă să plutească pe toți cei care se află în fața lor, la dans.

Priku nu are nevoie de foarte multe prezentări, fiind unul dintre cei mai valoroși, iubiți, recognoscibili, activi, talentați și promovați DJ pe care i-a dat România vreodată. Vorbim, totuși, despre un membru marcant al echipei Sunrise încă din 2007!

Ne bucură nespus revenirea lui Priku în micuțul nostru cuib underground de nebunii și suntem convinși că ne vom distra până la epuizare avându-i pe el și pe Addo (un alt garant vestit al bunei dispoziții cu muzică electronică) alături. În plus, farmecul petrecerilor organizate în preajma Crăciunului nu va lipsi nici de data aceasta de la AVi.

Crăciunul e unul din acele momente ale anului când toată lumea e acasă și toată lumea e pusă pe distracție. Mai adăugăm doi DJ fenomenali în ecuație și rezultatul este unul cu scântei!

Vom vedea sâmbătă ce ne-au pregătit băieții pe plan muzical, iar pe plan alcoolic ne ocupăm noi, cei de la AVi, cu băutură din belșug pentru toată lumea 🙂

Biletele costă 30 de lei și pot fi achiziționate exclusiv în avans (în noaptea evenimentului nu vom pune la dispoziția doritorilor bilete la intrarea în club, întrucât locurile sunt limitate la 100, în concordanță cu normele ISU, iar biletele vor fi – cel mai probabil vândute până sâmbătă seară), așadar vă recomandăm să luați legătura cu reprezentanții noștri de PR: Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (pentru biletele pe care le achiziționați de la J’ai Bistrot), Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Mai multe detalii referitoare la petrecerea de sâmbătă puteți găsi pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Suntem nerăbdători pentru reîntâlnirea cu Priku și Addo și, pentru că știm că și voi de-abia așteptați să vină sâmbăta, vă lăsăm în compania lui Priku, cel ce le-a cucerit definitiv inimile celor de la Meoko cu acest set, unul creat parcă care să ne satisfacă pofta de techno până la ora de începere a party-ului. Enjoy!

Rate this post

Leave a comment