Ca de obicei, joi dăm start la weekend! Ne vedem la Foto!

Ce sfârșit e săptămână fabulos ne așteaptă! Ne-am obișnuit deja ca de joi seară să evadăm din tumultul cotidian și să ne regrupămîn oaza de verdeață din curtea fostei uzine Foto, din cartierul Unirii, unde evenimentele culturale se țin lanț încă de la începutul sezonului estival.

Nu facem notă discordantă nici de această dată. Vă anunțăm de pe-acum că vom avea o sumedenie de evenimente pregătite special pentru voi, oamenii frumoși din Târgu-Mureș și nu numai.

Începem cum ne stă cel mai bine, și anume cu muzică bună, servită live cunoscătorilor. Și nu de oricine, ci de Cojoc, prietenul nostru care produce muzică bună de tot și nu mai dă semne că ar vrea să se oprească!

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe Facebook, aici, însă cert e că diseară, începând cu ora 18:00, ne relaxăm cu toții cu setul pregătit de Cojoc special pentru Avimag LiveStream #84.

Intrarea este gratuită membrilor grupului Avimag de pe Facebook, evenimentul având caracter privat.

Mâine seară, începând cu ora 18:00, are loc deschierea oficială a “Factory ART Gallery”. Aceasta e o expoziţie de artă în spaţiu neconvenţional, fiind expuse lucrări de pictură, artă digitală și fotografie ale unor artiști locali extrem de talentați, în spațiul expozițional amenajat în fosta hală a uzinei.

Acest eveniment a luat naștere din dorința noastră de a promova artiștii locali și arta in orice variantă a ei, iar accesul publicului este gratuit.

Sâmbătă și duminică, expoziția va putea fi vizitată începând cu ora 15:00.

Detalii găsiți și pe Facebook, aici.

Duminică petrecem o zi specială în curtea uzinei Foto, întrucât Desculț în Iarbă revine cu sesiunea adua de relaxare în hamacele din oaza de verdeață și umbră din inima cartierului Unirii.

Așadar, pe 28 Iulie – de la ora 15.00 – ne vom bucura de o zi de relaxare cu muzica celor de la Suburbia 11 și a lui iON, hămăceală, proiecție de film, joacă, distracție și multe zâmbete.

Vă invităm să veniți cu pături sau hamace și să vă bucurați de umbra răcoroasă a bătrânilor copaci din curtea fostei uzine.

Biletele în avans vor costa 10 lei și se pot achiziționa, online pe https://www.kompostor.ro/10358 sau în Clubul Presei.

Bilete la locație vor costa 15 lei și vor fi disponibile până când va fi atinsă capacitatea maximă a uzinei, de 500 de oameni. Odată intrați în curtea fostei uzine, accesul la expozițiile din cadrul “Factory ART Gallery” va fi gratuit, ca și în zilele precedente.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe Facebook, aici.

Ce ziceți? Umplem iar curtea uzinei cu oameni voioși și zâmbitori, ca și până acum? Vremea va ține cu noi, muzica la fel, așadar vă așteptăm în număr cât mai mare la Foto!

 

Rate this post

Leave a comment