Bucuria muzicii techno cu Erik și G76, la AVi

Fanii muzicii electronice nu au voie să lipsească vineri noapte din AVi, unde va avea loc un nou episod din seria evenimentelor dedicate culturii techno.

Erik și G76 vor crea o ambianță cum numai în AVi mai poți întâlni, aceea în care muzica de calitate și claritatea sunetului transmis publicului prin intermediul sistemului audio Funktion-One se întretaie și dau naștere la nopți memorabile.

Erik ► https://www.facebook.com/Erik-1462857847372357/
https://soundcloud.com/fuloperik

Erik este rezidentul AVi care se simte ca acasă în clubul mureșean, tocmai pentru că a fost crescut în spiritul locului, astfel că pune un accent serios pe bucuria transmisă publicului prin muzică și prin identitatea sa artistică.

În plus, se concentrează pe producție și avem încredere că va atrage atenția asupra calităților sale datorită pieselor creație proprie.

Cea mai recentă piesă produsă de el, Gliss, e numai bună pentru o încălzire pre-party ca la carte 🙂

V-am pregătit, însă, o surpriză, în persoana lui G76, pe care poate l-ați întâlnit la Mioritmic, poate v-a încântat cu ocazia Banana Spliff Sessions sau poate în Moscova, de ce nu, unde a participat la BRAVE, un event marca ARMA17. Cert e că îl veți întâlni și la Electric Castfle, după ce vă va cuceri definitiv la AVi în acest weekend.

G76 ► https://www.facebook.com/g76g76/
https://soundcloud.com/g76g76

Gojnea aka G76 promite un show total vineri noapte, cum dealtfel o face în mod constant de când s-a apucat de muzică.

Vă recomandăm să vă așezați comod în fața pupitrului de DJ și să vă bucurați de muzică, întrucât primele ore ale dimineții vă vor găsi dansând cu zâmbetul pe buze.

Practic, G76 și Erik reprezintă ingredientele ideale pentru o lecție de techno cu public ce va dura o noapte întreagă, mai ales că stilul celor doi se completează reciproc.

Puteți downloada gratuit albumul Desert Bucharest Vol 1, lansat în 2015, de aici – http://desertbucharest.com/ – pentru a vă face o părere mai clară legată de stilul artistului care ne va bucura urechile în acest început de weekend la AVi.

Și de data asta se pun bazele unei noi nopți de neuitat, una în care va fi intens promovată cultura muzicală, astfel că fanii muzicii electronice nu au voie să lipsească.

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment