Bucuria muzicii techno, în weekend, la AVi

Fanii mureșeni ai muzicii techno și în general adepții culturii muzicale underground vor avea parte de un weekend acaparat de beat-uri atent selectate de unii dintre DJii care și-au lăsat amprenta asupra clubului AVi de-a lungul timpului sau a căror valoare a fost recunoscută de către ascultătorii avizi de techno.

Conform celor de la Resident Advisor, g76, care va mixa în AVi sâmbătă, cu ocazia aniversării a 12 ani de la inaugurarea clubului mureșean, apare în lista pieselor incluse în compilația Quattroporte, ce va fi lansată oficial la finele acestui an de către Nervmusic.

Alături de DJ-ul care va fi prezent la Târg-Mureș în weekend, în cadrul compilației au fost incluse producții aparținând unora dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, precum Cabanne, Rhadoo, Fumiya Tanaka sau Ion Ludwig.

arpiar

Tracklist:

A1 Half Hawaii – Skinny Papa
A2 Ark – The Return Of Dwarf
B1 Fumiya Tanaka – Bird Sound At 332 (version loud)
C1 Rhadoo – Nuiariciu
C2 Seuil – Negative Contacts
D1 Cabanne – Brom
D2 Metaboman – Balance Of Power
E1 Denis Kaznacheev – Diurnal Parallax
E2 Martinez – No Matter
F1 Melchior Productions LTD – The Genie Within
F2 G76 – Abhorrent
G1 Theoretical Speed – Pass The Salt
G2 Cesare vs Disorder – Home Sweet Home
H1 Ion Ludwig – Clock Caught

Puteți asculta parțial piesele pe site-ul Nervmusic, aici.

Și vă mai oferim și un bonus muzical înaintea expoziției programate în acest sfârșit de săptămână. Este vorba de un nou track al lui Sepp (care ne va preda lecții de techno în noaptea de sâmbătă), intitulat Galera-n Seară și prezentat în exclusivitate cititorilor AVimag și fanilor muzicii electronice underground de pretutindeni. Audiție plăcută!

Accesul la eveniment e permis strict celor care fac parte din grupul AVimag de pe Facebook, precum și persoanelor recomandate de către membri ai grupului .

part-1part-2part-3

 

 

 

 

 

 

 

 

Numărul fanilor este limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă procurați din timp brățările.

► Participarea la eventurile AVi echivaleaza cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioara (R.O.I)

 

Rate this post

Leave a comment