Brașovul ne cucerește definitiv inimile. Mihai Pol, Vygo și Addo zguduie AVi din temelii!

Junker ne-a încântat cu setul său aseară, făcându-ne poftă pentru marea petrecere mare a acestui final de săptămână, programată sâmbătă la AVi, de la ora 23:00 și până dimineața, cu Mihai Pol, Vygo și Addo în spatele mixerului.

Tânărul DJ și producător Mihai Pol e originar din Brașov, și-a clădit un nume în industrie datorită stilului său inconfundabil.

Un veritabil ambasador al sound-ului românesc de techno underground, acesta abia așteaptă întâlnirea cu publicul mureșean iubitor de muzică electronică. Și noi la fel!

Responsabil de-a lungul carierei sale pentru nenumărate nopți albe și momente de introspecție (lucru sugerat chiar și de titlul unuia din EP-urile sale) cauzate de muzica sa, Mihai Pol ne va oferi clipe de bucurie ambalate în formă de muzică întreaga noapte de sâmbătă spre duminică.

Dacă nu aveți încredere în noi, vă lăsăm în compania minunăției ăsteia să vă convingă:

https://soundcloud.com/dinsubsol/mihai-pol-sfarsit-original-mix

Dintre release-urile sale, Introspections, Positive Thiking și Mounting EP sunt cele care ne fac viața mai frumoasă încă de când au apărut, în timp ce Lokocast-ul ce-i poartă semnătura e pur și simplu spectacol pur:

https://soundcloud.com/lokomotiv-music/lokocast-065-mihai-pol

Anul acesta a început sub cele mai bune auspicii pentru Mihai, care și-a lansat oficial EP-ul intitulat Pamparam, pe care îl puteți achiziționa de pe site-ul Juno Records (aici). În plus, cel mai proaspăt set al său pentru cei de la playedby.club (aici) e reprezentativ pentru tot ce înseamnă Mihai Pol pe plan muzical. Știm deja că vă place 🙂

Suntem nerăbdători să vină îdată noaptea de sâmbătă și să umplem până la refuz AVi-ul pentru o nouă noapte albă, cu dans, bucurie și zâmbete. Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv la intrarea în club, în noaptea de sâmbătă, prețul acestora fiind de 25 lei până la ora 1:00, respectiv 30 de lei după această oră. 

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Nu ne rămâne decât să vă lăsăm în compania lui Mihai Pol și a muzicii sale până la întâlnirea live cu artistul brașovean. Audiție plăcută! Ne vedem la AVi!

https://soundcloud.com/user-34218119/music-jar-podcast-016-mihai-pol

Rate this post

Leave a comment