BOOST up your attitude! Cei mai confortabili adidași pentru party

Adidașii reprezintă un accesoriu indispensabil în garderoba oricărui iubitor de muzică electronică, nu doar opentru că arată bine, dar mai ales pentru că, fiind comozi, permit un efort fizic susținut pentru cei care îi poartă.

Pe Avimag.net, în secțiunea dedicată cumpărăturilor, partenerii noștri – distribuitori oficiali ale celor mai importante branduri de sneakers – pun la dispoziția voastră încălțări ideale pentru party-uri. Și pentru că vorbăria multă e sărăcia omului, vă invităm să accesați site-ul și să comandați adidașii care vi se potrivesc.

Astăzi ne vom concentra atenția asupra modelelor Adidas Originals, în special cele care beneficiază de tehnologia BOOST, una dintre cele apreciate și comode tipuri de tălpi sport existente la ora actuală pe piață.

Dealtfel, pe blogul Sneaker Industry regăsim detalii tehnice despre BOOST și UltraBOOST, care vă vor convinge de caracterul revoluționar al acestui material:

”Această talpă incredibil de flexibilă, comodă și performantă nu este produsă de Adidas, ci de BASF (Badische Anilin & Soda-Fabrik), liderul global în industria chimică, iar Adidas plătește drepturi de exclusivitate pentru a folosi această tehnologie. Pentru a crea talpa BOOST, BASF unește cu ajutorul aburului mici “capsule de energie”, iar rezultatul este un material cu o capacitate excepțională de amortizare, care absoarbe energia prin care piciorul presează talpa la atingerea solului și o eliberează imediat, creând o senzație foarte apreciată, atât de sportivi cât și de oamenii obișnuiți”.

Pornim la drum cu adidas Sobakov 2.0 Boost, model disponibil la 584 lei, redusi de la 779 de lei, considerat ca fiind cu totul special deoarece sărbătorește cultura fotbalului modern.

Modelul este confecționat dintr-un material extensibil din tricot, are o bară de dantelă asimetrică și o talpă intermediară din cauciuc, pe lângă tehnologia BOOST.

Ca o mențiune specială, amintim că detaliile brodate și cele 3 dungi curbate fac aluzie la legendarul model Predator Accelerator din 1998.

Nite Jogger este unul dintre acei pantofi sport cu aspect modern și vintage simultan, un look pe care adidas îl promovează intens în colecțiile Originals.

Disponibili la 569 de lei pe site-ul nostru, acești pantofi au fost creați după modelul Nite Jogger din 1980.

Modelul are partea superioară din pânză și plasa din nylon și este prevăzut cu suprapuneri din piele de căprioară.

Tehnologia BOOST este garanția confortului atunci când sunt purtați. 

I-5923 sau Iniki (același model, practic, dar în funcție de colorway e stabilit numele inscripționat pe pantofi) reprezintă unul dintre modelele cele mai de succes de la adidas Originals, referindu-ne, desigur, la cele de dată relativ recentă. Acesta aduce aminte de clasicii pantofi sport de la adidas din anii 70, iar materialele folosite sunt dintre cele mai bune și ușoare totodată. Exteriorul e din piele întoarsă, considerată una dintre cele fiabile pentru încălțăminte deoarece își menține forma și este respirabilă.

Talpa interioară BOOST (în fapt, spumă poliuretanică - unul dintre cei mai buni izolatori termici n.red) este ușoară, durabilă și perfect rezistentă la vânt, în timp ce talpa exterioară e din cauciuc - un material ușor de întreținut, apreciat mai ales pe vreme ploioasă datorită aderenței. Pantofii pot fi comandați la prețul de 391,30 lei.

Un alt model de adidas Originals care beneficiază de tehnologia BOOST este Marathon Tech, disponibil la pre-comandă pe site-ul Avimag cu 359,40 de lei. Readuși în prim plan de către designerii de la adidas, modelul a apărut prima dată în anii 70, povestea fiind similară cu cea a modelului Iniki. Deși există unele diferențe estetice importante între cele două modele, Marathon Tech e considerat ca fiind un model mai apropiat de moda sport-casual decât Iniki.

Menționăm că plata se efectuează cu cardul, iar produsele prezentate pe Avimag.net sunt în sistem de pre-comandă. Cu alte cuvinte, dacă veți efectua o comandă zilele acestea, livrarea acesteia urmează să fie făcută începând cu luni, 3 februarie.

Vom reveni în scurt timp cu prezentarea altor articole ce vă vor face să vă simțiți excelent și să arătați cât mai bine la următoarele petreceri la care veți participa. Țineți aproape!

Leave a comment