Booha dă startul petrecerilor la Uzina Foto! Sâmbătă dansăm cu Missile și Absolem!

Până să debuteze noul sezon de Laboratoare de Techno, la Uzina Foto vi se pregătește ceva senzațional! Cele mai spectaculoase petreceri studențești organizate în Transilvania se întorc la Târgu-Mureș și fosta uzină din cartierul unirii e ideală pentru asta.

Astfel, tinerii sunt așteptați în număr cât mai mare la Foto, sâmbătă, începând cu ora 22:00, la Booha Party la Uzina Foto!

Se face astfel încălzirea pentru Electric Castle, cel mai așteptat festival de muzică organizat anual în România, unde Booha Mansion este una dintre cele mai căutate și spectaculoase locații.

În spatele pupitrului se vor afla Missile (titus) și Absolem (Vitamine family), aceștia având misiunea de a-i dansa până dimineața pe cei care vor trece pragul fostei uzine.

Un alt element demn de a fi luat în considerare înainte de ane pregăti pentru un Booha Party este alcoolul, care va curge din belșug toată noaptea, special pentru ca distracția să fie la ea acasă.

Biletele au fost puse în vânzare la J’ai Bistrot (unde vor fi disponibile până vineri, inclusiv n.red.), prețul acestora fiind de 20 de lei. La fața locului, sâmbătă noapte, biletele vor putea fi achiziționate cu 30 de lei.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Rate this post

Leave a comment