Be our Valentine! Iubim să vă avem alături și vă răsplătim cu techno!

E o săptămână specială asta, una în care, vrem, nu vrem, suntem bombardați cu inimioare și dulcegării. E una din săptămânile alea rare și speciale în care pereții roșii din AVi se asortează perfect cu atmosfera din viața de zi cu zi.

Cel mai important club din Târgu-Mureș e mereu în mâini bune și primește săptămânal iubire și apreciere din partea a sute de fani ai muzicii electronice care-i trec pragul.

Nu rămânem indiferenți și de Valentine’s Day răsplătim fidelitatea și susținerea voastră constantă cu un cadou mai dulce decât ciocolata! iON, unul dintre cei mai apreciați DJ/producători ai noștri revine la pupitrul ”de acasă” pentru un Live Stream ca la carte.

Așadar joi seară, în chiar seara de Sfântul Valentin, iON ne va încânta urechile cu un set de câteva ore ce va fi transmis live pe canalele Avimag, astfel încât să poată fi ascultat de oriunde, nu doar de la fața locului. Sunteți invitați și în club, accesul comunității Avimag fiind gratuit.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Vineri ne facem de cap cu musafiri de seamă de la Around! Costin Rp (Pressure Traxx | Cuplet) va fi secondat de Prepeleac (Around) și Albui (Dinsubsoul) pentru o noapte albă de vineri piperată cu muzică bună și multă iubire!

Ne-am obișnuit ca la party-urile marca Around cuvântul de ordine să fie dansul și suntem nerăbdători să dansăm cu intensitate maximă pe ritmurile impuse de muzica celor trei artiști talentați din spatele pupitrului.

Accesul la party-ul Around se va face pe bază de bilete în valoare de 55 de lei, fiecare bilet incluzând și două tokenuri pentru consumația la bar.

Biletele pot fi achiziționate de pe livetickets.ro, aici, urmând ca în avans să fie achitat accesul în club, în valoare de 25 de lei, iar la garderoba clubului nostru să achitați restul de 30 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentuloui, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

Detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Credeați că e gata? Neah, ne place să dansăm și sâmbăta. În companii selecte, în preajma oamenilor care zâmbesc, pe muzică de calitate.

Un nou episod al seriei de party-uri Szcéna va avea loc sâmbătă noapte la AVi, începând cu ora 23:00, avându-i drept protagoniști pe Bródy & Dr.Panda și Dodo!

Este deja o obișnuință să umplem clubul până la refuz pentru a dansa la Szcéna până dimineața, astfel că nu ne vom abate de la”reguli”.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Și ca să vă convingeți că vom avea parte de o sâmbătă încărcată cu muzică bună, vă invităm să ascultați setul lui dodo cu ocazia aniversării a 11 ani de Clujlife!

https://soundcloud.com/clujlife/dodo-11-ani-de-clujlife

Cu asemenea party-uri-spectacol, care te așteaptă la un pas, tot ce trebuie să faci e să aduni toată iubirea de care ești capabil și să o lași să se reverse asupra tuturor celor care înseamnă cu adevărat ceva pentru tine. Și dacă tot vorbim despre iubire cu așa deschidere, hai la AVi ca să petreci cu cei dragi weekend-ul de Valentine’s Day. De muzică ne ocupăm noi!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment