Barac și Gescu, garanția unui party de pomină!

Laboratorul de Techno se apropie cu pași repezi spre cea de-a șaptea ediție și, totodată, ultima din acest sezon. 1 septembrie, vineri, ora 18:00. Nu aveți voie să uitați această dată și această oră! Prezența la LDT7 e obligatorie pentru fanii sound-ului românesc electronic.

Tocmai din acest motiv, pentru ca finalul unei mini-ere de petreceri la Foto să fie epic, i-am invitat la Târgu-Mureș pe Barac și Gescu, doi dintre favoriții publicului și doi parteneri de nădejde în spatele platanelor.

De ce împreună și nu separat? Vom lăsa imaginile de la o parte a eventurilor la care cei doi au luat parte b2b pentru a vă convinge că merg bine de tot împreună!

În data de 1 septembrie ne vom distra la fosta uzină Foto alături de iON, Addo, Macarie și Scopter în aer liber, având posibilitatea de a ne relaxa în hamacele puse la dispoziție special pentru cei prezenți.

Distracția în hamace începe de la ora 18:00, ceea ce se poate traduce prin day time fun cu rezidenții noștri. Evident, barul vă va aștepta plin doldora cu băuturile voastre preferate.

Odată ce vom atinge borna miezului nopții, va veni rândul lui Barac și Gescu să ne încânte urechile cu muzica lor, până dimineața. Și știți ce înseamnă asta?

Dacă iubiți muzica techno, orice absență de la LDT7 va fi nemotivată în catalogul AVimag.

Biletele în avans au fost deja puse în vânzare și săptămâna asta pot fi achiziționate de la reprezentanții PR ai AVi la prețul de 20 de lei!

Numărul lor e limitat la 150, urmând ca la în ziua evenimentului, la poțile de la Foto, acestea să coste 40 de lei.

Pentru LDT7 nu se mai rezervă bilete. Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date.

Dealtfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de pe Facebook.

Reprezentanții PR ai clubului AVi (Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel) pot fi contactați în privat pentru obținerea biletelor la petrecerea din 1 septembrie.

Puteți, desigur, să ne trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

În încheiere, iată o mostră a HAOS-ului de care sunt în stare Barac și Gescu atunci când stau unul lângă celălalt în spatele pupitrului.

Suntem convinși că muzica celor doi vă va convinge să nu vă faceți alte planuri pentru noaptea de 1 septembrie.

Nu de alta, dar e un moment cu totul special. Începe toamna, așadar se numără bobocii și în același timp petrecerile senzaționale marca AVimag!

Rate this post

Leave a comment