Barac, garantul distracției la Uzina Foto. Vă așteptăm la ultima ediție a LDT din acest an!

Categoric că Barac este unul dintre cei mai în vogă DJ și producători români în activitate. Toate petrecerile care-l au în prim plan sunt încununate cu succes și asta pentru că a știut să se focuseze pe inovație în toate producțiile sale.

Nu poți să te impui pe o piață atât de vastă, aflată în continuă schimbare și evoluție, fără ca soundul tău să fie unul inovator, iar Barac a reușit să facă asta încă de la primele apariții pe scenă.

În curând va întreprinde și un nou turneu sud-american, ajungând și-n Chile, unde Villalobos e erou național.

Mai e nevoie de alte argumente în favoarea succesului de care se bucură artistul originar din Miercurea Ciuc?

Noi credem că nu, însă iată o bijuterie de set pentru fanii din Japonia ai DJ-ului nostru.

Un veritabil ambasador al scenei românești de techno, Barac a pus muzică pe toate continentele, după ce în luna februarie a acestui an, la nici două săptămâni după ce încheia magistral petrecerea din clubul AVi, a efectuat un mini-turneu în Australia, mai exact în Sydney și Melbourne.

Evident, a fost primit cu urale și e așteptat să revină cât mai curând.

Dealtfel, Barac e genul de DJ pe care odată ce-l prinzi îl aștepti să revină și când încă nu se termină setul lui, deja îți faci planuri pentru următorul.

E genul ăla de DJ, de-aia e iubit de toată lumea și de-aia a primit atâtea voturi din partea voastră în urma sondajului efectuat pe grupul de Facebook Avimag.

Mâine vom avea parte de încheierea unui sezon estival de excepție, judecând din prisma petrecerilor organizate de crew-ul Avimag.

Era normal să dăm start toamnei cu un eveniment special, iar LDT7 este definiția unui asemenea eveniment. Puteți verifica în dicționar, fotografia afișului e în dreptul definiției.

Laboratorul de Techno 7 va ține treaz un oraș întreg începând cu ora 18:00, când, rând pe rând, Macarie, iON, Scopter și Addo vor mixa în aer liber, în curtea Uzinei Foto.

Barac îl va avea alături pe camaradul său de distracție și spectacol, Gescu, alături de care promite un spectacol de neuitat în fosta uzină din cartierul Unirii.

Biletele în avans costă 30 de lei și încă se mai găsesc la reprezentanții noștri de PR (Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci -J’ai Bistrot, Matyas Mar sau Scurtu Daniel), dar numărul lor este foarte limitat.

Nu vă faceți griji, însă, deoarece pe toată durata nopții se vor găsi bilete la intrarea în Uzină, cu 40 de lei.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la ultima sărbătoare a muzicii electronice underground organizată de Avimag la Foto în acest an.

Facebook event aici –>> Laboratorul de Techno // LDT 7

PARTY MOOD: ON!

 

Rate this post

Leave a comment