Băieții de la Dieter prezenți joi la Avimag Live Stream!

Cel de-al 72-lea Live Stream Avimag aduce în spatele pupitrului nostru duo-ul brașovean Dieter, format din Algoritm și Karad, băieții aflându-se în premieră la AVi.

Astfel, joi, începând cu ora 21:00, aceștia ne vor servi un set de techno de câteva ore, ce va putea fi ascultat și vizionat de pe canalele noastre de social media.

În plus, setul va fi disponibil oricând veți avea chef să ascultați muzică bună, în stilul clasic al Live Stream-urilor marca Avimag. Ca de fiecare dată, joi nu organizăm o petrecere, ci mai degrabă o serată lejeră în care vă oferim posibilitatea de a asculta techno de calitate live, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, la AVi sau acasă, în fața monitoarelor.

Totuși, sunt șanse să se lase cu un after party după terminarea transmisiei, pentru că nouă ne cam place să dăm start sfârșitului de săptămână ceva mai rapid decât o face calendarul.

Ca în fiecare joi seară, accesul membrilor comunității Avimag este gratuit și va fi permis după ora 20:00. Găsiți informații legate de cel de-al 72-lea Live Stream Avimag pe eventul de Facebook, aici.

Nu uitați să ne urmăriți activitatea pe Youtube, respectiv pe Soundcloud, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul AVi.

Până una alta, vă lăsăm în compania setului servit joia trecută fanilor săi de Addo, nerăbdători să vedem ce ne-au pregătit Algoritm și Karad mâine seară.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/2242014605845322/

Rate this post

Leave a comment