Back to back parties at AVi! Aren’t you excited?

Ce sfârșit de săptămână ne așteaptă la AVi! TePe ne-a făcut încălzirea aseară, iar acum suntem gata să uităm de săptămâna petrecută la birou sau în băncile facultății și să ne distrăm așa cum merităm. Cu techno, prieteni, băutură și cu atmosfera unică din AVi!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1859600804071430/?hc_ref=ARTDRmw-bCZvcaRii6zEiLKlcRIQwBa4Ll5aWIqxxo0HEKe940xmCFfnvoe7Neoh00s&fref=gs&dti=349520861901831&hc_location=group

Diseară vom dansa cu Mera și gabriL, în cadrul evenimentului ce-l va avea pe DJ-ul venit de sub poalele Tâmpei pentru prima dată la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș. Ne-a plăcut tot ce am auzit din partea lui Mera și avem garanția unei noi nopți de pomină la AVi, cu bună și amintiri ce vor ține o viață.

Prețul biletelor va fi de 20 de lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după acea oră. Sunteți așteptați și pe eventul de pe Facebook dedicat petrecerii de diseară.

Nu ne oprim aici, weekend-ul continuă la AVi! Noua ediție a party-urilor marca Szcéna va avea loc mâine seară și se va încheia duminică, TePe revenind la pupitrul pe care l-a onorat aseară cu ocazia Live Stream-ului Avimag. Și nu va fi singur de data aceasta, căci Brody și Dr.Panda vor pregăti terenul pentru el și pentru Lowkodi.

Se anunță, ca de obicei la Szcéna, casa închisă și distracție cât cuprinde pe muzică electronică underground de cea mai buna calitate.

Brățările pot fi achiziționate exclusiv la intrarea în clubul AVi, cu mențiunea că prețul lor va fi de 10 de lei până la ora 1:00m, respectiv 15 de lei după acea oră. 

Detalii vi se oferă și pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/studio54p/studio-54-podcast-series-074-mera

Rate this post

Leave a comment