Back in business! Weekend CONSPIRATIV la AVi!

Am trecut cu bine peste perioada aceea fuzzy de la începutul anului, când nimeni nu știe exact ce se întâmplă cu viețile noastre, dar trebuie totodată să funcționăm în societate la parametri normali. Odată depășit contextul dubios, ne punem din nou la treabă și vă pregătim pentru seria de party-uri senzaționale programate în weekend în cel mai important club din Târgu-Mureș, la AVi!

https://soundcloud.com/onica-florin/blankish-promo-set-onyk

Așa cum ne stă cel mai bine, dăm startul distracției încă de joi seară, începând cu ora 20.00, când am programat un nou Avimag Live Stream, avându-l în prim plan pe Onyk, nimeni altul decât unul dintre artiștii care ne-au dansat toată noaptea de sâmbătă, alături de Hostox, gabriL și Cozmin.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici. Accesul membrilor grupului Avimag de pe Facebook este gratuit, evenimentul având caracter privat.

Addo, rezidentul AVi și totodată unul dintre cei mai apreciați și experimentați DJ mureșeni, trage semnalul pentru cea de-a patra Conspirație muzicală în clubul care l-a consacrat, vineri noapte, începând cu ora 23:00.

Addo nu va fi singur, partener de nădejde pentru succesul Conspirației fiind Mera, alături de care ne-am distrat pe cinste anul trecut, când ne vizita cu muzică bună la AVi, în premieră.

Addo este – fără teamă că greșim – unul dintre cei mai talentați DJ mureșeni, recunoscut pentru că ”niciodată nu dă greș” și simte publicul ca un adevărat expert. Așteptați-vă la ore întregi de house, techno și combinații vocale neașteptate ce vă vor ridica părul de pe mâini mai ceva decât gerul de afară.

Mera, reprezentantul record label-ului UNUM, a câștigat simpatia multora dintre ascultătorii de muzică electronică, ajungând printre cei mai apreciați DJ din Brașov. Stilul său este unul foarte complex, nu se limitează doar la un subgen de muzica electronică, fiind un mare iubitor de vinyluri.

De-a lungul timpului a împărțit pupitrul cu artiști renumiți, dintre care îi amintim pe Prâslea, Cristi Cons, Vlad Caia, Piticu, Cap, Tulbure, Crihan, Ada Kaleh, Vygo, Aleka, Mihai Pol și, nu în ultimul rând, cu Dexter (colegul său de pupitru în cele mai multe momente deosebite).

Biletele au fost puse deja în vânzare online, pe livetickets.ro. Prețul acestora e de 55 de lei, din care 30 de lei reprezintă tokenuri pentru consumația la bar.

ATENȚIE! Accesul la party se achită în AVANS, adică 25 de lei, urmând ca în seara evenimentului să achitați diferența de 30lei, așadar consumația minimă obligatorie ( 2 tokenuri).

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

Detalii despre capitolul patru al seriei de petreceri Addo’s Conspiracy vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/avimag-livestream-w-addo-avi-on-air/575615512876832/

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/timelapsekw/timelapsing044-mera

 

Rate this post

Leave a comment