Băcăuanu, Motiv și Robinski cuceresc sâmbătă reduta AVi!

După un sfârșit de săptămână în care cuvântul de ordine a fost bucuria, ajutați fiind de băieții de la Vinyl Speed Adjust, ne fuge deja mintea la nebunia muzicală ce ne-a fost pregătită pentru weekendul următor!

Băcăuanu, Motiv și Robinski ne ”atacă” sâmbătă noapte cu muzică bună, o lecție de underground servită în subsol și întuneric, așa cum le stă cel mai bine DJilor noștri.

Băcăuanu este un proiect distinct al mult apreciatului Vid, unul dintre artiștii care au lăsat o impresie mai mult decât pozitivă fanilor săi de fiecare dată când s-a aflat în spatele mixerului.

Dealtfel, cine a fost prezent anul trecut la AVi atunci când Vid ne-a făcut existența mai frumoasă cu setul lui nu mai are nevoie de argumente pentru a fi prezent sâmbătă noapte în cel mai important club din Târgu-Mureș.

Vă invităm să ascultați piesele marca Băcăuanu, ca să vă faceți o idee despre cât de bine urmează să ne distrăm în weekend, la AVi. Suntem convinși că veți rămâne plăcut impresionați, noi am devenit fanii Băcăuanului de la prima ascultare 🙂

Motiv este orădeanul care se va dezlănțui în clubul nostru odată ce se va acomoda cu spiritul underground promovat de AVi și, desigur, odată ce va intra în contact cu atmosfera creată de voi.

Dinsubsol și Got Trapped Music sunt cele două labeluri pe care le deține, le dezvoltă și le onorează cu producții tipic românești de muzică electronică, în special techno și microhouse, deci cu alte cuvinte exact ce iubim cu toată inima la AVi.

A colaborat cu foarte mulți artiști cunoscuți până în prezent și și-a cizelat stilul în așa fel încât să ajungă pe scene importante din țară, inclusiv pe cea a festivalului Electric Castle, cel mai important festival organizat anual în România.

Cert e că înregistrăm o nouă premieră la AVi prin venirea sa și adăugăm astfel noi motive de a fi prezenți în acest sfârșit de săptămână la party.

https://soundcloud.com/dinsubsol/motiv-amor-nociv-0riginal-mix

Robinski va completa meniul muzical de sâmbătă noapte, iar alături de Motiv și Băcăuanu e clar că va face nu doar echipă bună, dar ne va oferi și clipe de neuitat pe ritmurile pe care le va mixa.

Suntem pregătiți pentru un nou (al câtelea!) weekend de pomină la AVi, iar dacă iubiți cu adevărat sound-ul românesc electronic unerground, nu veți rata întâlnirea cu… cei trei crai de la pupitru 🙂

https://soundcloud.com/dinsubsol/motiv-the-pipe-25032017

Biletele costă 20 lei în avans sau 25 de lei în noaptea de sâmbătă, la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii privind evenimentul.

Mai multe detalii legate de evenimentul programat sâmbătă noapte găsiți pe eventul de pe Facebook.

See you Saturday night, party people!!

https://soundcloud.com/dinsubsol/dns-live-001-motiv-robinski-strigoi-theatre-oradea-fortress

Rate this post

Leave a comment