B2B parties for an amazing weekend together at AVi!

Although we might seem like we speak a different language than yours, it is actually the universal tongue of music. Iar la AVi, indiferent de limba vorbită, primează limbajul muzicii, acest cod de comunicare universal valabil și care unește oamenii, îi motivează sau le conferă sens existenței.

Tocmai din acest motiv am pregătit un sfârșit de săptămână spectaculos în cel mai important club din Târgu-Mureș, în care vor prima distracția, dansul și, mai ales, muzica electronică… aia bună, ce ne unge pe suflet. Hostox a pus stăpânire pe AVi aseară și definitiv pe inimile noastre, prin intermediul setului său excepțional, transmis live pe canalele Avimag.

A fost preambulul ideal pentru ceea ce se anunță a fi un weekend pe măsura pretențiilor noastre muzicale.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/2228067780793158/?hc_ref=ARRTT69Mpncfuj8Vp9lxfAiQp2-z8-1A6ShXzeXojgfgvkoHmtUlRAOPij69q5aRGOI&fref=gs&dti=349520861901831&hc_location=group

Acum că ne-am încălzit, e timpul să ne focusăm asupra weekend-ului, unul piperat cu dans și muzică electronică de cea mai bună calitate.

Începem cu băieții de la Oscilații, care ne vor încânta cu prezența începând cu ora 23.00, la pupitru urmând să ne întâlnim din nou cu Hostox, căruia pare să îi priască timpul petrecut în clubul nostru, continuăm cu ertmi, Alex Șimori, Jasper Alex, plus Verzilă b2b Mofescu, pentru o noapte demențială!

Biletele vor costa 20 de lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după acea oră, iar detaliile vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook dedicat party-ului, aici.

Distracția continuă sâmbătă noapte, cu Rosa Mauri, Promi și Thal, în cadrul unui nou episod din seria petrecerilor psychedelice Back to AVi. Party-ul va începe în jurul orei 23.00, iar fanii muzicii electronice underground sunt așteptați în număr cât mai mare!

Accesul va costa 15 lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după acea oră, iar accesul publicului va fi permis până cel târziu la ora 3:30AM. 

Detalii găsiți pe eventul de Facebook, aici.

Ne pregătim, așadar, cu pași repezi pentru un final apoteotic de săptămână, în care dansul va fi litera de lege și, cum aminteam mai devreme, muzica va reprezenta limbajul universal vorbit da capo a fine.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment