Azi e ziua cea mare! Sepp, Nu Zău și Macarie dau tonul la Foto!

Iată că după o lungă așteptare a venit și ziua în care dansul și bucuria vor fi la putere! Laboratorul de Techno cu numărul 14 se anunță deja ca fiind cel mai spectaculos party organizat în acest an la Târgu-Mureș și asta în condițiile în care încă ne despart câteva ore până la începerea lui.

Astfel, la ora 20:00, Macarie, Sepp și Nu Zău le vor oferi sutelor de fani adunați în spațiul special amenajat la fosta uzină Foto, din cartierul Unirii, o călătorie muzicală excepțională, înmiresmată cu multă iubire.

Iubire pentru artă, iubire pentru voi, cei ce trăiți o viață în ritm de techno, iubire de dragul de a iubi, pur și simplu.

Frați din părinți diferiți, Nu Zău și Sepp sunt obișnuiți de ani buni să facă pereche și să electrizeze împreună mulțimi numeroase de fani în locuri care mai de care mai exotice sau faimoase.

Unde e loc de muzică bună în lumea asta sunt șanse foarte mari să-i găsești și pe ei, în spatele platanelor, facând lumea să vibreze.

I-am avut alături la Foto și la AVi în anii ce-au trecut, dar niciodată împreună. Abia așteptăm să vedem ce ne-au pus la cale!

Macarie se întoarce ”la locul crimei”, cum s-ar zice. Alături de doi DJ cu care se înțelege de minune, rezidentul nostru – al cărui prim EP, Play by Play, e deja disponibil la pre-sale pe principalele platformele de vinyl-uri – care ne-a obișnuit cu seturi spectaculoase la fiecare event la care a fost invitatnu va lăsa loc de excepții nici noaptea asta.

Băutura din belșug, spectacolul unic de visuals, preparatele delicioase ale prietenilor noștri de la Le Camion Delicieux, toate acestea și multe altele vor face parte din rețeta pregătită special pentru voi cu ocazia Laboratorului de Techno.

Ca de obicei, detaliile vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici. Vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea, special pentru a primi în News Feed cele mai calde detalii despre party-ul de la Foto.
Biletele au fost deja puse în vânzare, acestea fiind disponibile deja pe livetickets.ro.
Biletele pot fi fi achiziționate de la intrarea în uzină cu 45 de lei. Numărul biletelor va fi limitat în conformitate cu normele I.S.U., așadar vă recomandăm să vă grăbiți pentru a vi le achita. 

 

Rate this post

Leave a comment