AViZ AMATORILOR! Lineup aproape ireal pentru un Sunwaves de poveste!

A început numărătoarea inversă până la cel mai așteptat festival de muzică electronică underground organizat în țara noastră. Ediția cu numărul 23 a festivalului Sunwaves, găzduit de plaja Crazy Beach, din stațiunea Mamaia, va atrage și în acest an mii de adepți ai acestui stil de muzică și, fără teamă să greșim, de viață.

Din 26 aprilie și până pe 1 mai, dragul nostru 1 Mai Muncitoresc, o pleiadă întreagă de artiști consacrați sau în curs de a deveni faimoși ne vor face fericiți prin intermediul muzicii lor.

Organizatorii de la Sunrise au dat publicității lineup-ul final, iar lista e cea mai bogată de până acum, un record pentru Sunwaves.

Iată lista completă, în ordine alfabetică. Ne dăm seama că ar fi nedrept să redăm artiștii într-o altă ordine, toți fiind foarte, foarte, foarte buni:

Abelle
Adam Shelton
Alexandra
Amir Javasoul
Andrei Ciubuc
Apollonia
Arapu
Argenis Brito
Barac
Bella Sarris
Bill Patrick
Binh
Cally
Cap
Cezar
Chad Andrew
Charlie
Craig Richards
Crihan
Dan Andrei
David Gtronic
Derek
DeWalta
Dragos Ilici
Dubtil
Faster
Floog (live)
Gescu
Guti (live)
Hector
Herodot
Hugo Bianco
Ion Ludwig
Jamie Jones
Javier Carballo
Jay Bliss
Jesse Calosso
Joey Daniel
Kozo
Lamache
Lee Burridge
Leon
Livio & Roby
Lizz
Loco Dice
Magda
Maher Daniel
Mahony
Marc Antona
Marco Carola
Margaret Dygas
Melchior Productions Ltd (live)
Mihigh
Negru
Neverdogs
NuZau
Olga Korol
Peggy Gou
Petre Inspirescu
Piticu
Praslea
Priku
Randall M
Raresh
Rhadoo
Ricardo Villalobos
Sahau (live)
Sammy Dee
Sedee
Sepp
Seth Troxler
SIT
Sonja Moonear
Subb-an
Sublee
Suciu
tINI
Tulbure
Vera
Vlada
Yaya
Zip

Vjs: Auraleye, Dreamrec, Noetic, Pareidolia, Zergsmind

Biletele pot fi achiziționate direct de pe site-ul Sunrise, de aici. Acestea costă 300 de lei (64.22€), urmând să fie puse în vânzare și tichete pe zile, prețurile lor nefiind încă stabilite (probabil 50-100-150-150, nu garantăm, însă).

Evident, detalii despre festival, oferte de cazare și chiar pentru bilete găsiți pe event-ul oficial de pe Facebook, aici

Până una alta, noi ne adunăm cu toții la AVi în această noapte pentru că se anunță o mare petrecere mare în cel mai important club din Târgu-Mureș!

Macarie și Cem Ozden, fondatorul Fake Society, promit o noapte spectaculoasă, în care cuvântul de ordine va fi bucuria. Bucuria muzicii bune, a petrecerii unor clipe de senzație în preajma celor dragi, bucuria dansului și așa mai departe. BU-CU-RI-A.

Biletele costă 50 de lei și includ două token-uri (28 de lei), pentru consumația la bar. Desigur, acestea pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru. Detalii găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Sâmbătă petrecem iar, de data asta la o nouă ediție a perty-urilor marca Szcéna! Bródy & Dr.Panda l-au invitat pe Dodo pentru a ține capul de afiș al party-ului ce va umple, mai mult ca sigur, Avi-ul până la refuz.

Biletele la petrecerea Szcéna costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră. Desigur, mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/cozdens/samplemix

 

 

Rate this post

Leave a comment