AVimag susține festivalul Mioritmic! Biletele au fost puse în vânzare!

Club Midi și Sunrise îi invită pe toți fanii muzicii electronice la Mioritmic, cel mai important festival de toamnă organizat în România.

afis-festival-mioritmic-octombrie-cluj-2016

Ce înseamnă Mioritmic? Un weekend în care cei cei iubesc muzica electronică (nu doar techno) au parte de propria lor zonă de confort, în care nimic nu e mai presus de muzică și energia pozitivă e la tot pasul.

Un weekend în care Sonja Moonear, Rhadoo,tINI, Margaret Dygas, Petre Inspirescu, Nastia, Wareika (live), Bella Sarris, DeWalta & Shannon (live), Blondish, Barac, Priku, Arapu, Mihigh, Dan Andrei, Charlie, Livio & Roby, Dennis Korablev, G76, Gescu, Lizz, Paul K, Herodot, Abelle, Vlada, Andrea Fiorito, Krafty Kuts, A-Skillz, K-lu, Down, Fratii Grime, DJ Snow & MC Agent, Videogram, Pareidolia și mulți alții vor electriza Cluj Napoca de la rădăcini.

Evenimentul se va desfăşura în trei mari corturi încălzite, conectate între ele. Fiecare cort, cu propria scenă, va avea stilul lui, atât din punct de vedere al muzicii cât şi din punct de vedere al decorului. Organizatorii pun la dispoziția participanților o garderobă spațioasă (nopțile de octombrie sunt destul de reci), iar accesul va fi permis după orele 22.00 în serile de vineri și sâmbătă.

Un weekend în care se vor lega prietenii, se vor trăi clipe de neuitat și se vor forma amintiri ce vor ține o viață întreagă.

AVimag susține Mioritmic 2016, iar cei care doresc să își achiziționeze un bilet în avans o pot face și prin intermediul reprezentanților de PR ai clubului AVi. Tichetele costă 90 de lei pe toată durata evenimentului. La fața locului, biletele vor costa 60 de lei pentru vineri și/sau sâmbătă și 30 de lei pentru ziua de duminică.

Rate this post

Leave a comment