Avimag și Iuly.B te invită la party și te provoacă la concurs!

Suntem din ce în ce mai nerăbdători să vină odată sfârșitul de săptămână, ca să ne dezmorțim oasele afectate deja de astenia de primăvară.

Sâmbătă noapte vom dansa la AVi pe muzica pregătită de Addo, Tomasan și Iuly.B, în cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase party-uri găzduite de clubul nostru în acest sezon.

Și pentru că vrem să rămâneți cu ceva mai mult decât amintirile unei nopți fenomenale, vă invităm la un concurs la finalul căruia puteți câștiga o invitație la party și un vinyl Time Forms, de la Iuly.B, lansat anul trecut în noiembrie și promovat deja de foarte mulți artiști renumiți.

Tot ce trebuie să faceți pentru a fi înscriși în concurs e să dați Share public eventului, care se regăsește aici,  plus tag în comentarii unui prieten sau prietene cu care vreți să petreceți sâmbătă noapte (invitația fiind dublă n.red).

Time Forms a fost lansat vinyl only anul trecut, constând din trei track-uri cu de minimal house foarte intense, pe care suntem convinși că le veți ști aprecia.

Gateway, Timeworn și Imaginary Forms sună foarte bine, nu degeaba albumul e descris ca fiind un minimal banger marca Subtil.

Iuly.B impresionează la capitolul producții proprii, acesta având un istoric bogat cu multe label-uri, din care amintim Bouq Records, Claque Musique, In Records, Memoria Recordings, Visionquest, Infuse, Mulen Records, Constant Sounds sau Vatos Locos.

Nu uitați, așadar, elementele cheie pentru petrecerea din 13 aprilie: Addo, Iuly.B și Tomasan, share public la event pentru o invitație și un vinyl Time Forms, adidași rezistenți și multă multă rezistență la efort, întrucât se va dansa non stop toată noaptea!

Spor la share-uri și mult succes!

 

Rate this post

Leave a comment