Avimag și Alandala te trimit la Cluj să dansezi o zi și-o noapte!

Ultimul weekend al lunii mai va însemna mai mult decât un prilej bun pentru a ne exprima votul la urne. Pe 25-26 mai, Clujul va fi teatrul de luptă pentru o nouă petrecere fabuloasă marca Alandala.

Mai exact, deschiderea oficială a sezonului estival de evenimente pentru prietenii noștri clujeni.

Alandala ▼ day&night v_o21 [summer_season_opening] va fi party-ul de pomină ce va acapara întreaga comunitate de techno lovers din zona Clujului și nu numai. Asta pentru că va fi o petrecere complexă și completă, aproape ca-n basme, de zi și de noapte.

Henry Saiz (live band) și Vlad Bretan vor asigura fondul muzical pe timp de zi, în spațiul obișnuit din zona parcului Cazinoului, accesul fiind liber, în timp ce party-ul va continua la BT Arena, pe timp de noapte, cu Andrey Pushkarev, Dan Andrei și Vlad Arăpașu.

Biletele costă 35 de lei, numărul acestora fiind limitat. Va urma un al doilea val de bilete, cu 45 de lei, urmând ca la fața locului biletele să coste 60 de lei. Puteți achiziționa biletele, online, aici

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici

Nu vă puteam lăsa așa, cu gura căscată, la auzul unui asemenea party, fără să plusăm cu ceva. Astfel, vă trimitem la dans, ca să fie tacâmul complet!

Tot ce trebuie să faceți pentru a ajunge la petrecerea din 25-26 mai e să dați like postării de pe pagina Avimag și a grupului Avimag, respectiv share public eventului.

Punem la bătaie patru invitații de câte o persoană, iar extragerea va fi efectuată de membrii echipei Alandala.

Ce mai așteptați? Start la like-uri și share-uri!

 

 

5/5 - (1 vote)

Leave a comment