AVimag Live Stream party cu Addo și Scopter, vineri, la Privo Terrace

Mureșenii au prins gustul mini-partyurilor marca AVimag pe terasa hotelului Privo.

Astfel, vineri 16 septembrie, cu începere de la orele 17.00, fanii techno-ului sunt așteptați la Privo pentru un nou open air event transmis live pe canalul de Youtube AVimag.

Addo și Scopter vor fi în prim plan, iar aceștia promit un show muzical de zile mari în probabil cea mai agreabilă locație pentru petrecerile de techno din Târgu-Mureș, la ora actuală.

Pregătiți-vă pentru patru ore de dans, muzică și vibrații pozitive alături de cei dragi și, normal, de un apus de soare cel puțin la fel de frumos precum cel de vinerea trecută.

Setul celor doi DJ rezidenți AVi urmează să fie postat pe canalul de Youtube AVimag, unde va putea fi ascultat în orice moment de iubitorii muzicii electronice.

———————————————————————————

Dupa care va recomandam Rise Of The Robots,  care vă invită să luați parte la evenimentul de lansare a proiectului ROTR, alaturi de Andre Winter & Reality Engine care va avea loc în Tîrgu Mureș, vineri, incepand cu orele 23:00 pe str. Sinaia nr.3, în clubul The Bunker. ( click aici pentru mai multe detalii ) Support event: 25 lei

rotr

 

 

Save

Rate this post

Leave a comment