Avimag cucerește Cluj-Napoca! Vinerea viitoare avem AVi Night @ SubForm!

Vineri, 21 iunie, începând cu ora 23:00, dansăm la Cluj pe ritmurile lui Addo și iON, veteranii DJ rezidenți ai clubului AVi! Showcase-ul Avimag va fi găzduit de SubForm, iar în condițiile în care știm prea bine de ce sunt capabili cei doi dresori ai platanelor, ne așteaptă o noapte albă de poveste.

Addo e specializat în party-uri excepționale, astfel că după ce va încheia setul de la Foto, de mâine seară, în cadrul Laboratorului de Techno cu numărul 13, se va pregăti intens pentru a le oferi fanilor săi clujeni un show pe cinste.

În condițiile în care e expert în cititul mulțimilor, devine din ce în ce mai clar că party-ul de la SubForm va fi caracterizat prin vibrații pozitive și piese care îi vor lăsa pe toți cu gura căscată. În cel mai pur stil caracteristic Addo!

iON, specialistul nostru în producții muzicale nemaipomenite, va face pereche cu Addo în cadrul primului party 100% Avimag organizat în orașul de sub Feleac.

Un artist desăvârșit cu o pasiune inegalabilă pentru maratoanele intense de techno, iON va aduce echilibrul mult dorit între pofta de muzică bună a publicului clujean și atmosfera de sărbătoare care va domina clubul din Piața Unirii. Cu alte cuvinte, se lasă cu show marca AVi și asta nu poate decât să ne încânte!

Biletele vor putea fi achiziționate la fața locului, prețul acestora fiind de 15 lei până la miezul nopții, respectiv 25 de lei după această oră, însă vă vor fi oferite mai multe detalii și pe eventul de Facebook, aici.

Ce mai așteptați? E timpul să vă faceți planuri pentru weekend-ul următor la Cluj-Napoca, noaptea de vineri spre sâmbătă fiind deja acaparată de Showcase-ul AVi de la SubForm. Restul… vine de la sine!

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/livestream-08032018-avi-colatargu-mures

Până una alta, ne dăm întâlnire cu mic, cu mare, la fosta uzină foto din cartierul Unirii pentru cel dintâi Laborator de Techno al anului, cu Addo, caLLy și Charlie în spatele pupitrului. Va fi epic!

Biletele pentru susținerea artiștilor participanți la LDT au fost puse în vânzare deja pe livetickets.rourmând ca acestea să coste 35 de lei, respectiv 45 de lei în noaptea evenimentului, atât online, cât și la porțile Uzinei.

Având în vedere că se anunță deja o participare masivă la evenimentul din 14 iunie, vă sfătuim să vă procurați din timp biletele, numărul acestora fiind limitat. Dacă vremea va ține cu noi, sâmbătă ne vom relaxa în chill-zone-ul amenajat în curtea fostei uzine. Pe ritmuri de techno, desigur.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/addo-is-playing-for-avimag-live-stream-club-avi/1774198945944950/

Rate this post

Leave a comment