Avimag aduce techno și house la Solar Seeds Festival!

Solar Seeds in Transylvania Gathering 2018 se anunță a fi un festival al cărui cuvânt de ordine va fi distracția. Și nu oriunde, ci la doi pași de noi, în Silea-Nirajului, județul Mureș.

Între 22 și 26 august, cei mai cunoscuți artiști locali (și nu numai) de muzică electronică vor urca pe cele două scene ale festivalului și le vor oferi fanilor techno timp de trei zile și trei nopți, într-o ambianță foarte naturală și plăcută.

Pe Solar Stage vor urca mai mult de 50 de artiști care vor servi seturi ale diverselor subgenuri ale culturii psy, precum psy-chill, psy dub, downtempo, progressive psy – pe timp de zi, respectiv psytrance, dark, forest, hi-tech – pe timp de noapte și, desigur, niște goatrance dimineața.

Atma, Aum, Botond, Boomlin, Dr. Space, KeZo, Kory, Latam, Miso, Nasca, Oracol, PH, Stuy, PsyLev și Thal sunt doar câteva din numele aparținând genului psy ce vor face spectacol la Solar Seeds, pe scena Solară.

Vă prezentăm setul lui Thal, din decembrie a trecut, înregistrat în Ungaria, la Szeged:

Cea de-a doua scenă a festivalului, Seeds Garden, este scena techno/house/minimal, organizată de Avimag, în colaborare cu organizatorii evenimentului.

Vor urca pe scenă rezidenții de la AVi, Addo, Resa, Macarie, Scopter, iON, Lowkodi, Nemeș, Oana, Razban, gabriL, Cerghi, Cojoc, dar și DJ cunoscuți și care au trecut pragul celui mai important club din Târgu-Mureș.

Îi amintim aici pe Vid, Tepe și Volk, dar lista va fi mărită încontinuu, până la data de începere a festivalului. Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor apărea, dar un lucru e cert: vara asta ne distrăm cum se cuvine la Solar Seeds!

Rate this post

Leave a comment