AVi001 – Vid lansează noul EP sub egida Avimag!

Cu siguranță vă amintiți cu drag de petrecerile care l-au avut pe Sorin în prim plan la AVi, acestea fiind fără prea multă urmă de îndoială unele dintre cele mai reușite găzduite de cel mai important club din Târgu-Mureș. 

Cu Vid a fost vorba de dragoste la prima audiție, stilul său fiind pe gustul nostru, iar atmosfera creată de fiecare dată când acesta s-a regăsit în spatele pupitrului de la AVi a fost mereu senzațională.

Și pentru ca această relație simpatie și de apreciere reciprocă să aibă o finalitate, Vid își va lansa în curând cel mai nou produs discografic sub egida Avimag.

Inspirația i-a venit pornind de la amintirile și experiențele artistului în clubul nostru, așadar putem spune că e cu dedicație.

Vinilul AVi001 conține două piese, The only way is up, respectiv Depths of imagination, încă nefiind disponibile pentru audiție.

Dar vom reveni, nu vă faceți griji. La fel cum și Vid va reveni cât de curând la Târgu-Mureș.

Tot ce pot spune este discul e dedicat celor trei călătorii la AVi, de fiecare dată mai interesante și mai palpitante decât ocazia precedentă. Nu am colaborat cu nimeni pentru acest EP, a fost strict inspirație trasă după gig-urile de la AVi, mărturisește Sorin (Răstoacă aka Vid aka Egal3 aka Băcăuanu).

Pe noi ne-a făcut curioși și așteptăm cu nerăbdare să ascultăm discul AVi001, primul produs discografic sub egida Avimag.

Ultima descălecare a băcăuanului la Târgu-Mureș s-a lăsat cu mult dans și zâmbete, vă invităm să gustați o porție din setul acelei nopți răcoroase de noiembrie:

https://soundcloud.com/gramuzical/vid-club-avi-04112017

 

Rate this post

Leave a comment