AVi001 & AVi002 Full EP now on YouTube

Cele două EP-uri lansate sub egida AVi sunt acum disponibile pe YouTube! 

Anul trecut VID a impresionat cu EP demn de laude. Depths of Imagination a fost primul album lansat sub egida AVi Records, un album cu doua piese inpirate din vizitele artistului în cel mai longeviv club din Tîrgu Mures 

”Tot ce pot spune este discul e dedicat celor trei călătorii la AVi, de fiecare dată mai interesante și mai palpitante decât ocazia precedentă. Nu am colaborat cu nimeni pentru acest EP, a fost strict inspirație trasă după gig-urile de la AVi”. 

Relația de afecțiune reciprocă dintre Vid și AVi nu e de dată recentă, artistul fiind mereu binevenit la Târgu-Mureș, răsplătind entuziasmul fanilor cu muzică mereu pe gustul nostru.  

”Ca de fiecare dată, sunt nerăbdător să mă întorc în Târgu-Mureș, publicul de la AVi mereu m-a impresionat și mi-a oferit acea energie pozitivă pe care mi-aș dori să o primesc la fiecare eveniment din țară și nu numai”.

AVi 001 se poate comanda de pe urmatoarele site-uri:

Vinyl : www.deejay.de www.discogs.com www.viniil.com ;  www.yoyaku.io blackroundtwelve.de

În acest an, luna trecută mai exact, AVi Records anunță lansarea celui de-al doilea EP, BoyBand – Class Act.  

Boyband este numele proiectului muzical aparținându-le lui Macarie și Andrei Petru sau, dacă ne permiteți, formula în care cei doi artiști reușesc să transmită mesajul lor comun pe plan muzical. 

Andrei Petru este un cunoscut chitarist care a cochetat cu diverse proiecte electronice în trecut, iar colaborarea cu Macarie a dat naștere unei simbioze între două stiluri aparent opuse. ”Două cântece diferite, lovindu-se, amestecându-se”, vorba poetului. Cele 3 track-uri ce alcatuiesc EP-ul , A.Firematches, B1. Reckless Don și B2. Troubled Hats sunt unice în felul lor și deja ne încălzesc sufletele. Vorba aceea, muzica e soare la ureche!  

 

AVi 002 se poate comanda de pe urmatoarele site-uri:

Vinyl :   deejay.de  ; juno.co.uk ; decks.dediscogs.com ; techno-import.fr ;  technique.co.jp ;

Digital :  boybandmusicro.bandcamp.com

Fără pre multă vorbărie, vă dorim audiție plăcută!

 

Rate this post

Leave a comment