AVi Closing Party with the fam? OH YES!

Cu deosebită încântare vă invităm cu mic, cu mare, la o petrecere… foarte tare!

Este 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, momentul perfect ca să ne bucurăm de propriile persoane, să facem lucruri ieșite din comun, dar care au acoperirea inocenței copilăriei – pe care cu toții o purtăm în noi, indiferent de vârstă.

1 iunie mai înseamnă și începutul calendaristic al verii.

Cu alte cuvinte, începe sezonul estival de petreceri la Târgu-Mureș, iar Avimag vine în întâmpinarea celor care vor să danseze liber pe muzică bună, asemeni copiilor care se joacă liber, cu un party de neuitat. Sezonul petrecerilor la Uzina Foto începe în două săptămâni, deci avem timp pentru un ultim bal la AVi, cuibușorul de nebunii pe care îl iubim cu atâta pasiune.

Astfel, mâine, începând cu ora 23:00, fanii muzicii techno din Târgu-Mureș vor avea parte de un all night B2B session cu Addo, Macarie, Scopter, iON, Lowkodi și Cerghi.

O sărbătoare a muzicii bune, a dansului, a sosirii mult așteptatei veri și un prilej ideal pentru a ne lua rămas bun pentru câteva luni de la party-urile marca Avimag găzduite de cel mai important club din Târgu-Mureș.

Promitem că ne vom întoarce la AVi la sfârșitul lui septembrie, cu noi artiști pe gustul vostru, noi nopți albe tipice nouă, mai frumoși, voioși și cu chef de distracție!

Evident, v-au fost puse la dispoziție detaliile aferente pe eventul de Facebook, aici, unde vă invităm să vă arătați disponiblilitatea.

Prețul biletelor la AVi Closing Party e de 50 de lei , iar intrarea la petrecere include și consumație. Astfel, din cei 50 de lei plătiți la intrare, 28 de lei reprezintă cele două tokenuri oferite pentru consumația la bar.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment