Ave Cezar, populus tuus te acclamat! Maraton dansant diseară la Uzina Foto!

Ultima zi de vară calendaristică trebuie sărbătorită ca atare. Am avut parte de o vară absolut spectaculoasă, cu petreceri electronice, proiecții de filme, jocuri și relaxare diurnă, la Foto.

În plus, ne lăudăm cu amintiri ce vor sta lipite mult timp pe retina sufletului nostru. Ne-am făcut mulți prieteni noi, am dansat mult și ne-am bucurat de viață împreună.

Nu uităm nici de preparatele delicioase oferite de prietenii noștri de la Le Camion Delicieux sau de timpul pierdut bălăngănindu-ne în hamacele din curtea fostei Uzine.

Diseară, începând cu ora 20.00, și până sâmbătă dimineață, vom avea parte de ultimul Laborator de Techno al acestei veri (în septembrie dansăm cu Priku!) și pentru a marca sfârșitul anotimpului nostru preferat, am invitat un nume de legendă să ne onoreze pupitrul cu muzica sa.

Cezar ajunge pentru prima dată după mulți ani la Târgu-Mureș și e gata, alături de Paul Agripa, Macarie și iON, să ne facă să uităm de orice necaz posibil și imposibil prin intermediul terapiei muzicale cu techno.

Biletele pentru cea de-a unsprezecea ediție a Laboratorului de Techno, de departe cea mai spectaculoasă petrecere de muzică electronică underground organizată anual la Târgu-Mureș, sunt disponibile diseară la intrarea principală de la Uzina Foto, prețul acestora fiind de 50 de lei.

Numărul biletelor e limitat, o mare parte din ele fiind deja achiziționate de voi online, motiv pentru care ar fi mai bine să veniți mai devreme la Uzină, pentru a fi siguri că veți avea locul asigurat la LDT11.

În cazul în care veniți la Târgu-Mureș special pentru petrecerea din această noapte și vă aflați în cutare de cazare în apropierea Uzinei Foto, vă recomandăm Pensiunea TipTop, aflata la cateva zeci de metri de intrarea principală.

Încă mai sunt câteva camere libere, prețul uneia fiind de 140 de lei, respectiv 160 de lei, cu mic dejun inclus.

Pensiunea deține și piscină proprie, dacă vreți să vă relaxați după o noapte plină de dans. Detalii găsiți pe site-ul pensiunii, aici. Sfatul nostru e să contactați direct pensiunea pentru rezervări, nu prin intermediari, gen Booking.com, deoarece pe Booking prețul unei camere e net mai mare.

Informațiile referitoare la petrecerea de vineri noapte se regăsesc și pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/rtsfm/macarie-rtsfm-budapest-20052018

Eveniment realizat cu sprijinul Peroni Nastro Azzurro // LiveTickets // Out In Mures // Adonis Travel // Praetorian Guard // BBimage.ro // Kiss FM // Sonorizare Evenimente.

Rate this post

Leave a comment