August Live Stream-urile Avimag. Joi seară e Cozmin la Foto!

Puține lucruri ne fac mai mult bine în zilele astea caniculare decât o sesiune răcoroasă de muzică bună, așezați în bean bag sau într-un șezlong. Și cum Luna lui Cuptor face loc unui August care se anunță și mai fierbinte decât era inițial preconizat, am decis să ne facem o misiune din a ne delecta cu muzică techno de calitate la umbra copacilor din curtea fostei uzine Foto.

Cozmin vine la pupitrul nostru joi, 1 August, pentru a ne servi un set cu iz de vacanță, care să ne bucure urechile și sufletele deopotrivă. A făcut-o cu succes la AVi în primăvară, ne așteptăm să continue pe aceeași linie și în cea mai fierbinte lună a anului.

Vă punem la dispoziție și un bar plin cu băuturi răcoritoare pentru ca buna dispoziție să fie garantată. Ca și nivelul de hidratare.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici, pe eventul dedicat Live Stream-ului cu numărul 85. Intrarea este gratuită membrilor grupului Avimag de pe Facebook, evenimentul având caracter privat.

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:00, iar setul artistului mureșean va fi transmis live începând cu ora 20:00 pe canalele Avimag.

În final, vă lăsăm în compania lui Nemeș, care ne-a făcut viața mai frumoasă cu un set de excepție în urmă cu câteva săptămâni, la Avimag Live Stream. Enjoy!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/778101142591792/

 

Rate this post

Leave a comment