Asset ne servesc un fantastic live set joi seară la AVi! Vino să-i vezi la lucru!

Aspot și Sacke sau, altfel spus, Asset, doi artiști bucureșteni din noul val de tinere talente române din sfera muzicii electronice underground, ne vor onora cu prezența joi seară, de la ora 21:00, la o nouă ediție a seriei de seturi transmise live publicului nostru.

În direct de la AVi, cei doi gemeni ai muzicii house/techno ne vor încânta cu muzica lor la cel ce va fi al 77-lea Live Stream marca Avimag. Era normal să avem, deci, parte de un duo dacă tot marcăm cifra cu doi de 7, nu?

Lăsând gluma numerică la o parte, vă sfătuim să nu ratați cele câteva ore de techno pregătite de cei doi artiști, mai ales că accesul membrilor comunității Avimag va fi gratuit, chiar dacă nu vorbim neapărat despre un party.

Fiind vorba, totuși, de un event marca Avimag, găzduit de AVi, să nu vă mire dacă se lasă cu dans și cu un after ca la carte…

https://soundcloud.com/thesenss/the-senss-ep9-sacke

Setul celor de la Asset va fi transmis live pe canalele noastre, astfel că îl veți putea urmări de oriunde și oricând veți avea chef de muzică bună în căști sau în boxe.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Nu uitați să ne urmăriți activitatea pe Youtube, respectiv pe Soundcloud, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul AVi.

Weekend-ul nostru dansant continuă vineri cu Addo și Conspirația lui muzicală, ajunsă la episodul cu numărul 5, despre care v-am oferit mai multe informații într-un articol anterior, urmând ca sâmbătă să petrecem în compania lui 2dor, gabril și Mateyou b2b Roby, la Feed your vibe, un party care ne va face noaptea albă, antrenantă și, în definitiv, frumoasă tare!

Mai multe detalii vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici, dar ce e important e să știe toți fanii muzicii techno din Târgu-Mureș și nu numai că la AVi se dansează de joi până duminică în acest sfârșit de săptămână.

Ne plac maratoanele și ne place să o și demonstrăm ori de câte ori avem ocazia.

https://soundcloud.com/asset_1/asset-semper-fortis-1

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/soundroom-studio/soundroom-podcast-053-aspot

 

Rate this post

Leave a comment