Asociația OWPN Academy a lansat discul care va salva oameni

Asociația OWPN Academy a lansat discul „A record that will save the people” (Discul care va salva oameni), un album vinyl ce conține 12 piese de la 12 artiști din zona de muzică electronică. Albumul conține și piesa „You” produsă de DJ Shiver, primul NFT muzical-vocal din România, vândut recent cu 1000 de dolari (http://nft.owpn.space). Toți banii încasați în urma vânzării discului vor merge pentru acoperirea cheltuielilor de mentorat, consiliere și psihoterapie oferite de asociație.

Asociația OWPN Aademy oferă spațiul de dezvoltare pe plan artistic și personal prin oportunitatea artiștilor de a asista la workshop-uri de dezvoltare emoțională alături de psihologi și psihoterapeuți care pot îndruma și pot da sfaturi membrilor din asociație. Totodată, artiștii înscriși în asociație pot participa la workshop-uri susținute de artiști și producători cu experiență din industrie care îi vor învăța secretele lor în a ajunge un DJ/Producător de succes.

„A record that will save the people” este primul vinyl al Asociației OWPN Academy. Pe cele două fețe ale discului se regăsesc 12 piese compuse de producători români, membri OWPN. Fiecare disc vândut face toată diferența pentru artiștii care se luptă cu dezvoltarea carierei. Asociația OWPN ajută artiștii de muzică electronică să prospere de-a lungul carierei și speră să încurajeze cât mai multe persoane în a accesa ajutorul și sprijinul disponibil pentru ei. 

Asociația OWPN Academy dorește să se susțină financiar doar din vânzarea discurilor, pentru că nu vinde alte produse sau servicii înafară de muzica pe care o produc membrii OWPN. Albumul „A record that will save the people” costă 150 de lei și este disponibil doar pentru precomandă, iar termenul de livrare a discului este de 6 luni, datorită crizei de materie primă din Europa. Asociația OWPN Academy plănuiește să lanseze în viitor un disc în fiecare lună.

Piesele de pe actualul album vor fi disponibile și pe platformele de streaming (Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, etc.), însă streaming-ul nu va genera un suport financiar care să ajute membrii OWPN să-și continue misiunea.

Piesa „You” produsă de DJ SHIVER a fost listată de către „Galeria de Milo”, o galerie de artă virtuală blockchain cu NFT-uri rare de cripto-artă create și organizate de MiLo. Acest lucru a fost posibil prin cele mai recente progrese tehnologice care combină arta, blockchain-ul și realitatea virtuală, lăsând artistul să se concentreze asupra a ceea ce contează cel mai mult: creația.

”Modelul de afacere al OWPN Academy este unul sustenabil, cu o viziune îndelungată pe durata a 10 ani prin vânzare de muzică, organizare de evenimente locale/naționale și internaționale, etc. Având în vedere că industria muzicală produce venituri în valoare de MILIOANE DE EURO, aceasta reprezintă o bună oportunitate de a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea bugetelor naționale culturale.” – DJ RUTLEX, fondator OWPN ACADEMY

5/5 - (3 votes)

Leave a comment