Artiști în premieră la scenele secundare de la festivalul Neversea: Amelie Lens și Paul Kalkbrenner  

 

Neversea este acea poveste fermecătoare de la malul mării, cu apusuri și răsărituri pe plajă, cu muzică bună de la artiști naționali și internaționali. Neversea este cel mai mare festival de muzică de la Marea Neagră și cel mai mare de pe o plajă din Europa. În 2019, peste 240.000 de participanți din întreaga lume s-au întâlnit, timp de 4 zile și 4 nopți, pe The Island of Dreams.

Oamenii s-au bucurat și de activitățile deosebite din festival și de activările interactive ale partenerilor, de la cele mai noi tehnologii, gadget-uri, VR-uri și camere foto, la mișcare fizică și competiții diverse. Festivalul a cuprins o mulțime de zone instagramabile, fashion corners cu branduri românești, zone de make-up, hairstyle și tatuaje.

În acest an, Neversea își redeschide porțile pentru zeci de mii de călători din întreaga lume, între 7 și 10 iulie. Alan Walker, Alesso, Azteck, B Jones, Black Eyed Peas, Brennan Heart, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR, NERVO, Nicky Romero, Parov Stelar, Quintino, Steve Aoki, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU sunt primii artiști anunțați pentru mainstage.

Fiecare scenă are propriul concept și o poveste în ritmuri vibrante de la techno, house, deep house, tech house, la chill, ambientale, tribale, rap, trap, hip-hop, trip-hop, dubstep, drum & bass sau liquid.

Scena Temple găzduiește artiști din lumea techno, tech-house, house, deep house și ro-minimal. Superstarul techno Paul Kalkbrenner vine pentru prima oară în această vară la malul Mării Negre. Fanii vor putea asculta pentru prima oară live imnul ,,Sky and Sand”, sub cerul liber, cu marea alături și cu picioarele în nisip.

,,Sky and Sand” face parte din albumul Berlin Calling, care este coloana sonoră a filmului cu același nume, Berlin Calling. Paul Kalkbrenner a jucat rolul principal, al unui DJ - geniu al muzicii techno, autentic și plin de creativitate. Personajul se luptă cu dependența de substanțe și este internat într-o clinică de recuperare. Muzica nu îl părăsește niciodată și în timp ce duce această luptă, care uneori îi scapă de sub control, artistul reușește să creeze un nou album inspirațional. Berlin Calling conține piese fascinante precum Aaron, Azure, Square 1 sau Gebrunn Gebrunn pe care artistul german le mixează și acum live cu o energie debordantă și mult entuziasm.

În pandemie, Paul Kalkbrenner a creat și a lansat melodii noi cu sound-uri unice, ieșite din comun, pline de vibrație, emoție și profunzime. Single-ul Parachute este o poveste de dragoste, de încredere și susținere, o piesă luminoasă și pozitivă cu un sound fresh de soft techno, care a avut un impact puternic într-o lume care se lupta cu COVID-19.

Videoclipul pentru Parachute a fost filmat în Ucraina, la Kiev, în 2020 și are milioane de vizualizări.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Taisia Deeva (@taisiadeeva)

Graf Zahl și Si Soy Fuego sunt alte două producții de succes din pandemie, care au strâns milioane de vizualizări și ascultări în întreaga lume. Paul Kalkbrenner s-a ocupat și de remixuri intense pentru piese precum Techno Monkey a Siminei Grigoriu sau Invisible de la NTO.

https://paulkalkbrenner.net/

Producțiile sale fabuloase îi vor purta pe fanii de la scena Temple în călătorii muzicale unice live. Aceeași scenă o va găzdui în premieră și pe Amelie Lens.

Artista din Belgia aduce ritmurile sale unice de hard techno pe plaja Neversea în această vară. Cu două albume la activ, Fabric presents Amelie Lens și Higher Ep, piese și seturi hipnotizante, Amelie Lens îi va fascina pe visătorii din Templu. Pe 9 mai a lansat single-ul All of You, ce conține amprenta sa unică de techno, dar și inserturi vocale proprii.

Amelie Lens are propriul label, iar în luna aprilie a acestui an și-a lansat propriul show la Exhale Radio, unde îi poartă pe ascultători în universuri techno desprinse din această lume. Amelie Lens Presents Exhale Radio este locul în care sunt lansate piese noi, iar fanii descoperă sound-uri unice alese special pentru acest program, care poate fi ascultat aici.

Arapu, Cezar B2B Prâslea, Jamie Jones, Mahony, Milo Spykers, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Richy Ahmed, Sit și Sublee B2B CAP completează line-up-ul pentru scena Temple. Nume noi vor fi dezvăluite cât de curând.

Scena The Ark găzduiește de asemenea premiere pentru festival, precum și artiști ce revin cu plăcere pe The Island of Dreams. Azteca, BBNO$, Connect-R & Johnny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, Dirtyhponics, Dub FX & Woodnote, El Nino, Krewella, Macanache, Malaa, Nane, Netsky, Rava și Zeds Dead sunt primii artiști anunțați pentru scena The Ark.

Peste 150 de artiști naționali și internaționali vin în această vară la festivalul Neversea. Abonamentele și biletele de o zi sunt disponibile pe https://neversea.com/tickets/. Prețurile biletelor de o zi pornesc de la 37 euro + taxe pentru General Access și urcă până la 104 euro + taxe pentru VIP.  Abonamentele General Access costă 134 euro + taxe, cele General Access Risk-Free 144 euro + taxe, iar cele VIP 260 euro + taxe.  În premieră, organizatorii Neversea au pus la dispoziție în acest an și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone.

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023.

Fanii festivalului pot găsi mai multe informații pe neversea.com.

Rate this post

Leave a comment