Aroma primăverii o dă Alandala ▼ spring delights v.oo1

După ce Barac, Macarie și Afriqua au oferit publicului o doză uriașă de suflet la Alandala Winter Session, a venit momentul ca și primăvara să fie onorată prin intermediul muzicii.

Astfel, pe 13 aprilie, domeniul Aroma de pe Dealul Feleacului va fi gazda unei noi super petreceri organizate de prietenii noștri de la Alandala. Suciu, Polarize și Maayan Nidam vor face spectacol în cadrul Alandala ▼ spring delights v.oo1. Premisa perfectă pentru o vară spectaculoasă.

După cum confirmă și numele, va fi ediția de căpătâi a unei serii îndelungate de petreceri tematice găzduite primăvara de domeniul Aroma, un loc exclusivist care oferă o panoramă fabuloasă asupra Clujului. Peisajul ideal pentru o noapte fermecătoare piperată cu techno de calitate și locul perfect în care să savurăm răsăritul soarelui.

Să ne concentrăm atenția și asupra lineup-ului. Suciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, este un veteran al muzicii techno românești, apreciat în toate colțurile lumii și asta pe bună dreptate, stilul său inconfundabil cucerind definitiv publicul de pe întreg mapamondul. Știm deja că dacă va fi el acolo, febra musculară ni se va alătura și la o zi după petrecere.

Pe muzica lui Mayaan Nidam am dansat la Boiler Room Bucharest luna trecută, fiind o prezență încântătoare în spatele pupitrului.

Un artist descris ca aflându-se într-o continuă evoluție, atât ca sound, cât și ca stil abordat, Maayan a colaborat cu multe case de discuri cunoscute, precum Wolf + Lamb Records, Cadenza sau Archipel și își înregistrează muzica în studioul din Berlin, unde altundeva? Vine pentru prima oară la Cluj, așadar vă recomandăm să nu o ratați!

Polarize (aka Pola n.red) e un obișnuit al party-urilor de la Midi, unde a fost rezident o perioadă. Produce muzică din 2014, fiind promovat de mai toate numele mari ale industriei și suntem atât de siguri când afirmăm asta, încât garantăm că i-ați auzit piesele cel puțin o dată în seturile DJilor voștri preferați.

Cluj, București și Berlin sunt orașele pe ale căruii scene aveți ocazia de a-l întâlni cel mai des, iar petrecerea din 13 aprilie va câștiga cu siguranță mai mult farmec odată cu prezența sa în spatele pupitrului.

Detalii despre bilete și alte informații conexe vă sunt puse la dispoziție de către organizatori pe eventul de Facebook, aici.

Cert e că biletele în avans costă 45 de lei, iar la fața locului acestea vor putea fi achiziționate contra sumei de 60 de lei.

Puteți opta și pentru bilete VIP, la prețul de 90 de lei. Sunt și mese VIP disponibile, consumația minimă fiind de 250 de lei.

În plus, locul de desfășurare a petrecerii din 13 aprilie este unul formidabil, iar cei de la Alandala vă oferă multe informații legate despre modul în care se ajunge la Aroma sau orice alte detalii legate de organizarea evenimentului, detalii care v-ar putea interesa în mod direct.

https://soundcloud.com/user-366168324/pola-reunion

Rate this post

Leave a comment