Are you Locked&Loaded for tonight? G76, Zefzeed și Erik dau tonul diseară la AVi!

Mare petrecere mare anunțată în această noapte în cel mai important club din Târgu-Mureș!

Zefzeed, unul dintre artiștii consacrați ai muzicii electronice underground românești, alături de G76, ajuns la cea de-a treia prezență în clubul nostru, și de Erik, rezidentul nostru responsabil cu spectacolul, deschid oficial noul sezon al nopților albe, de toamnă, la AVi.

G76 (Gojnea) e originar din Brăila, dar își împrăștie creațiile muzicale și stilul inconfundabil peste tot în lume, iar noi am avut ocazia de a ne delecta pe sound-ul lui în alte două ocazii. De fiecare dată a fost minunat! Și ținând cont că ”third time’s the charm”, suntem extrem de curioși să vedem ce ne-a pregătit pentru noaptea asta.

Perechea Locked&Loaded nu poate fi completă fără Zefzeed, unul dintre DJii pe care i-am așteptat îndelung la AVi, cerut de public și trimis de zeii muzicii întocmai acum, când cheful de muzică bună ne-a inundat sufletele, într-o continuare armonioasă a energiei cu care am fost hrăniți la Foto pe parcursul verii recent încheiate.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru sâmbăta viitoare, trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Sau, desigur, să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prețul biletelor este de 20 de lei în avans, respectiv de 30 de lei la intrarea în club, în seara evenimentului.

Mai multe detalii și informații legate de petrecerea din 16 septembrie găsiți pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

După ce Ugly Astronhaut, Brody și Dr.Panda au încins aseară lumea pe ringul de dans din AVi, a venit rândul să ne distrăm în cadrul unui nou eveniment marca Avimag, primul organizat în acest sezon de toamnă la AVi.

Vă așteptăm în număr mare la petrecerea din această seară, ca dealtfel și la viitoarele evenimente găzduite de clubul de pe strada Poștei.

Vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

 

Rate this post

Leave a comment