Apotek impresionează iar! Apathy a văzut lumina zilei!

Albumul “Apathy” este cel de-al treilea produs discografic al prietenilor noștri de la Apotek. Discul conține în total patru track-uri, mai exact trei piese și un remix.

  

Sperăm că detectați și voi ironia din titlu, deoarece odată ce-i dai play acestui disc ultima reacție pe care o poți avea e una apatică.

Una din piese îi aparține lui Giash, un tânăr talent din Ungaria în mare ascensiune. Regăsim și un remix marca Vid, artistul român care nu mai are nevoie de niciun fel de introducere.

Pe verso găsim prima piesă a lui Mint aparuta pe vinyl, Mint fiind un baiat talentat din Slovenia cu un stil specific. Ultima piesă de pe Apathy este un pic diferită ca stil comparativ cu celelalte trei, îi aparține lui Rayo, un talentat artist din Ucraina și membru al familiei Arma, respectiv Feeleed.

Acest ultim album nu diferă în mod special față de primele două, ne-am mentinut aceeasi politică, promovam artiști tineri și talentați și totodată încercăm să introducem mereu și câte o piesă mai aparte, ca stil, față de minimal/minimal tech, iar la capitolul distribuție am făcut tot posibilul pentru ca plăcile Apotek să se găsească în primul rând în magazinele fizice de discuri și cât mai puțin online sau chiar deloc, din cauză că avem în primul rând un mai mare respect pentru “plăci” față de tot ceea ce înseamna digital”, ne-a declarat Alex, de la Apotek.

Băieții au scos și un DVD – special edition – în scop caritabil, un disc ce conține 26 de piese în format wav, de la 26 de artiști puși în oridine alfabetică. Toți banii rezultați din vânzările DVD-urilor se vor duce la Casa de Copii din orașul natal al celor de la Apotek, Baraolt, Covasna.

DVD-ul se intitulează Alphabet și reprezintă un nou motiv să-i placem nespus pe băieții de la Apotek.

Albumul impresionează nu doar prin cele patru piese, ci și datorită designului și artwork-ului, acestea fiind elementele care ies în față din prima atunci când te uiți la ”Apathy”, dar și la DVD-ul caritabil.

Ce ține de partea de design și artwork, dupa cum se și observă, este munca aceluiași artist, care totodată este și membru al echipei Apotek”, ne-a confirmat Alex.

Albumul poate fi achziționat și online, puteți încerca și platforma Discogs, aici.

Felicitări sincere băieților și îi așteptăm cu drag la AVi, pentru o nouă petrecere marca Apotek în cel mai important club din Târgu-Mureș!

https://soundcloud.com/apotekstudio/sets/va-apk003-apathy-ep

Rate this post

Leave a comment