Anul bun se cunoaște din februarie. Rezidenții AVi cuceresc Europa!

După ce Erik a pus muzică alături de The Martinez Brothers, a venit timpul să ne lăudăm cu prezențele internaționale ale artiștilor AVi pe meleaguri străine.

Și nu orice meleaguri. Addo, Resa și Macarie vor fi în următoarea perioadă protagoniștii unor show-uri la Berlin și Londra, unele dintre cele mai importante orașe europene pe scena muzicii electronice.

Ein Freitag mit AVI und ARIKI Records este eventul începutului de februarie găzduit de Farbfernseher, un club underground în capitala undergroundului la nivel european, avându-i pe Resa, Addo și Oana (cu care ne întâlnim sâmbătă la AVi, alături de Incolor și iON!) în prim plan.

Detalii găsiți pe eventul de pe Facebook, aici.

Luna februarie va fi extra aglomerată pentru Addo, cel mai iubit dintre rezidenții noștri, care se va deplasa până-n capitala Regatului la numai o săptămână după ce va cuceri reduta berlineză. Ce bucurie! Ne mândrim cu mini-turneul vest european întreprins de Addo, mai ales că se va bucura de susținere din partea fanilor oriunde se va afla.

După party-ul din Berlin Addo va face pereche cu Macarie, b2b, în data de 11 februarie, cu ocazia The Sunday Afters x Fake Society, în clubul 512 London.

O bijuterie de petrecere la care vor mai lua parte Dub Temptation (Fake Society) și Geometric (Fake Society), dar vă invităm pe eventul de pe Facebook, aici, pentru a obține mai multe informații.

Revenim pe meleaguri mioritice, acasă, la Târgu-Mureș, pentru că ne pregătim intens de primul party weekend al anului. Sfârșitul nostru de săptămână se anunță a fi unul excepțional.

Începem cu Lowkodi, care va semna primul Live Stream Avimag al anului începând cu ora 20:00, la AVi. Accesul membrilor grupului Avimag de pe Facebook este gratuit, evenimentul având caracter privat.

https://soundcloud.com/lowkodi/lowkodis-friday-night-special

Subliniem că setul va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Mâine vorm avea reprezentanți la workshop-ul 88, organizat de Rotaract. Începând cu ora 21:00, în clubul The Bunker, vom călători alături de Addo și Saint A până în anii ‘80, adică la începuturile existenței muzicii electronice. Workshop-ul va fi urmat de un after party cu Erik și Dobix alături de Addo și Saint A, dar mai multe informații veți găsi pe eventul de pe Facebook, aici.

Sâmbătă revenim la AVi pentru întâlnirea cu iON, Incolor și Oana, de la ora 23:00, o petrecere cu care deschidem oficial sezonul petrecerilor marca Avimag, în cuibușorul nostru de nebunii.

Pentru mai multe informații, știți deja, sunteți invitați să accesați eventul de pe Facebook. Ne vedem la AVi, guys!!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/lowkodi/lowkodis-marea-unire-special

Rate this post

Leave a comment