Antrenament public cu Rojid și Macarie

Rojid și Macarie vor scrie o nouă poveste muzicală în AVi, în noaptea de vineri, cu începere de la 23:30. Îngrășați de Paște cu ouă, drob și prăjituri, a venit timpul să ne refacem forma fizică în cel mai plăcut mod cu putință: dansând preț de ore întregi pe muzica ce ne aduce satisfacție sufletească.

Boxele din AVi vor transmite vibrații pozitive până dimineața, avându-i la pupitru pe Macarie, cel mai nou membru al familiei noastre, și pe Rojid, aflat în premieră pe meleaguri mureșene.

https://www.facebook.com/rojid95/
https://soundcloud.com/rojid

Direct din Florida, Rojid este un DJ și producător care își face un nume pe scena muzicală colaborând cu labeluri importante, precum Why So Series / Algorhythmic / Kina Music și fiind prezent pe diverse produse discografice alături de Idana (prezent la AVila începutul acestui an), Sublee, Dubsons, RQZ și alții.

https://soundcloud.com/playedby/alg002-a1rojid-kaze

Ne încântă prezența lui la AVi și abia așteptăm să vedem ce ne-a pregătit în acest început de weekend!

https://www.facebook.com/macarie.alex.95
https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850

Macarie se întoarce la AVi și promite să ne țină pe ringul de dans întreaga noapte. Tânărul DJ și producător, susținut de artiști importanți, precum Barac, Sepp sau Nu Zău, ne-a încântat de fiecare dată când s-a aflat în spatele pupitrului și suntem convinși că nu ne va dezamăgi așteptările nici de data aceasta.

Detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1581363868570720/

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-11-cut

Rate this post

Leave a comment