Amsterdam Dance Event (ADE) 2021

Guvernul olandez și-a anunțat planurile de a începe să permită festivaluri de muzică în interiorul granițelor țării începând cu 1 iulie 2021, ceea ce înseamnă că Amsterdam Dance Event (ADE) este pe in plan pentru octombrie 2021.

Ca stimulent, guvernul olandez va asigura evenimente planificate după această dată care sunt anulate din cauza COVID-19. Vor face acest lucru printr-un fond de anulare de cel puțin 300 de milioane de euro pentru a permite organizatorilor de evenimente să planifice pentru a doua jumătate a anului 2021, cu siguranță că vor fi acoperiți dacă pandemia de coronavirus pune capăt evenimentelor lor.

Acest fond va asigura acoperirea evenimentelor cu un minim de 3.000 de participanți, planificate între 1 iulie și sfârșitul anului 2021. Este important de remarcat faptul că ministrul olandez al culturii, Ingrid van Engelshoven, a declarat că nu este „rezonabil” să ne așteptăm ca „masele să poată sta aproape una de alta pe un câmp” înainte de acel moment.

„Acest fond este un punct la orizont pentru organizatorii festivalului. Aceștia pot reveni la fondul de garanție în care au fost rezervate cel puțin 300 milioane EUR. Industria evenimentelor s-a oprit de mult din cauza Corona. Este necesară o garanție pentru a o readuce pe drumul cel bun. ” – ministrul culturii olandeze Ingrid van Engelshoven

Există deja mai multe festivaluri olandeze care au loc de obicei în primăvara sau începutul verii, cum ar fi Awakenings și DGTL, care au reprogramat toamna următoare pentru a fi acoperite de fondul de anulare al guvernului olandez.

Festivalul Awakenings va avea loc acum în perioada 11 și 12 septembrie, DGTL Amsterdam urmând să aibă loc în aceleași două zile. În timp ce Awakenings este epuizat, DGTL mai are foarte puține bilete.

Cu toate acestea, Amsterdam Dance Event (ADE) planifică în continuare să continue cu ediția sa din 2021, care este programată în perioada 13-17 octombrie.

5/5 - (1 vote)

Leave a comment