AMO ne încântă joi cu muzică bună la Avimag Live Stream #76

Una dintre bucuriile de căpătâi ale oricărui fan al muzicii techno (și a derivatelor ei, normal) este să o asculte. Preferabil, înconjurat de oameni dragi sau de oameni care îi împărtășesc pasiunea.

Joi, începând cu ora 21.00, vom trăi împreună un nou astfel de moment, de data aceasta în compania lui Amo, un artist american cu un uriaș potențial, parte din familia GreenRoom, care de curând a electrizat Clujul alături de Lowkodi al nostru, Saboar și D.Tales.

Setul de câteva ore, înregistrat live în clubul nostru, va putea fi ascultat și vizionat de pe canalele noastre de social media, urmând a fi ulterior uploadat pe Youtube și Soundcloud, deci disponibil oricând veți avea chef să ascultați muzică bună, în stilul clasic al Live Stream-urilor Avimag.

Va fi episodul 76, semn că ne apropiem cu pași repezi spre setul 100, mult așteptat de toată lumea!

Ca de fiecare dată, joi nu organizăm o petrecere, ci mai degrabă un gathering în care vă oferim posibilitatea de a asculta techno de calitate live, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, la AVi sau acasă, în fața monitoarelor. Accesul membrilor comunității Avimag în club va fi gratuit!

Vă sunt puse la dispoziție detalii și informații legate de cel de-al 76-lea Live Stream Avimag pe eventul de Facebook, aici.

Nu uitați să ne urmăriți activitatea pe Youtube, respectiv pe Soundcloud, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul AVi.

https://soundcloud.com/vatos-locos-official/vlcast-007-amo?fbclid=IwAR023rh8t46WIVyw-9LxC-BXmwlK2ylZ_-GexQBB89Q5rFViVzNq0MKAbKU

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/dj-am0/vinyl-speed-adjust-presents-compendium-radio-show-guest-mix-amo

Rate this post

Leave a comment