Amintiri pestrițe după un Laborator de Techno excepțional! Vă mulțumim!

Ce party mișto am trăit vineri, în compania lui Resa, Katu, Sepp și Crihan! De la 8 seara și până sâmbătă dimineața, am dansat neîncetat pe ritmurile acestor artiști fabuloși pe care oricând îi așteptăm cu drag în spatele pupitrului. 

Vremea a ținut cu petrecăreții, băutura a curs din belșug, spectacolul de visuals a fost tripant (bravo, Japian!), cele câteva sute de petrecăreți s-au distrat de minune, fapt demonstrat de zâmbetele de pe chipurile tuturor.

Le mulțumim și prietenilor noștri de la Le Camion Délicieux, care ne-au servit unele dintre cele mai gustoase sandwich-uri cu pui și avocado pe care ni le puteam imagina.

Amintirile noastre și ale voastre se regăsesc pe Facebook, aici.

Dăm start la tag-uri și share-uri, și începem pregătirile pentru următoarele petreceri de pomină la Foto.

Vara e sezonul ideal pentru dans în aer liber, știm asta, o știți și voi, așadar cu asta ne vom delecta în lunile ce urmează.

Următorul event marca Avimag găzduit de fosta Uzină Foto din cartierul Unirii va avea loc în data de 21 iulie, pe zi. Va fi cel de-al doilea daytime party organizat la Uzină, avându-i la pupitru pe toți rezidenții clubului AVi.

Vom reveni cu detalii despre această petrecere, precum și cu informații legate de următorul Laborator de Techno, cu Vid, Addo și multe alte surprize pregătite special pentru voi, comunitatea de technoheads din Mureș și nu numai.  Eveniment LDT #10 ➡️ aici.

 

Le mulțumim pe această cale sponsorilor noștri: Reea, TomiDent și Coca-Cola, cu ajutorul cărora am acoperit până și ultimele detalii legate de organizarea unui event de asemenea anvergură.

See you soon, party peeps!

 

Rate this post

Leave a comment