Amintiri pestrițe de la un Laborator de Techno memorabil!

Vineri am dansat o noapte întreagă la fosta Uzină foto, iON, Macarie, Paul Agripa și Cezar oferindu-ne un spectacol muzical de neuitat, care s-a întins pe parcursul a ore întregi. Ce mod inspirat de a da startul lunii septembrie! 

Roșul intens a colorat interiorul halei din fosta Uzină Foto, iar spectacolul vizual pus la cale de Japian au completat tabloul aproape extraterestru al ultimei nopți calendaristice de vară a lui 2018.

Sutele de fani ai muzicii electronice prezenți în spațiul special amenajat în cartierul Unirii au creat o atmosfera demnă de invidiat, lăudată atât de artiștii prezenți în fața platanelor, cât și de oaspeții noștri din alte orașe.

Aceștia au promis – la unison – că vor reveni în orașul nostru și la celelalte evenimente marca Avimag, iar acest lucru pentru noi reprezintă garanția calității.

Le mulțumim tuturor celor care au susținut evenimentul și care ne-au fost alături într-una dintre cele mai frumoase nopți de vară petrecută împreună anul acesta.

De amintirile noastre fotografice de la LDT11 se face responsabil Denis, de la DHDesigns, căruia îi mulțumim pe această cale.

Albumul foto se regăsește aici, am dat dealtfel startul la tag-uri și comentarii! Enjoy!

Ne dăm întâlnire din nou la Foto, în weekend. 

Sâmbătă am pregătit un nou Avimag Daytime Session la fosta Uzină, iar detaliile vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Ultimul LDT al anului va avea loc în mai puțin de două săptămâni, mai exact pe 14 septembrie. Ne vom lua rămas bun de la mult iubita noastră Uzină în compania lui Priku, Arapu, Tepe și Lowkodi!

Detaliile vă sunt oferite pe Facebook, aici.

Rate this post

Leave a comment