Amintiri de neuitat după Solar Seeds. Se lasă cu after party la Uzina Foto!

Ne-am distrat de minune la Solar Seeds in Transylvania, a fost un sfârșit de săptămână pe care nu îl vom uita prea curând.

Muzică bună, oameni frumoși și buni, o atmosferă de prietenie și comuniune cu natura cum foarte rar am mai întâlnit, poate doar la Waha, dar un festival – per total – foarte intim. Cu siguranță a fost o experiență de autocunoaștere și descoperire pentru fiecare dintre cele câteva sute de persoane din țară și străinătate care au fost prezente.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/396021234553938/

Nu vom uita dansul în sălbăticie pe ritmurile lui Posh, Herodot, iON, Nemeș sau Vid, ritmurile psy sau goa trance care ne-au transformat pe toți într-un singur trib, unit de aceleași idealuri, dansul în jurul focului de tabără sau luna – atât de strălucitoare încât ne lumina calea asemeni unui felinar.

Din fericire pentru toți cei prezenți, am avut parte de un fotograf extrem de talentat, care a știut să surprindă fidel atmosfera magică de la Șilea Nirajului.

Albumul e aici, shareuit întregii comunități Avimag, așadar vă invităm să dați tag-uri și să retrăiți clipele fantastice de la Solar Seeds in Transylvania! Kay Ross ph, grazie e alla prossima!

Urmările adânci lăsate în sufletul nostru de Solar Seeds in Transilvania nu puteau fi neglijate, astfel că organizatorii evenimentului au decis să organizeze un after party Solar Seeds, la Uzina Foto din cartierul Unirii.

Informațiile vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici

Iată și ce ne spun organizatorii despre after party-ul solar Seeds: ”Am împărtășit atât de multe momente memorabile, încât am decis să avem o petrecere specială, atât în aer liber, cât și în interior, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, pentru ca toți să trăim din nou câteva dintre sentimentele pe care le-am avut pe munte, dar de data aceasta… în oraș, la o fabrică veche (Uzina Foto), înconjurată de copaci, hamace agățate în jur, cu mâncare bună și băuturi.

În timpul zilei, începând cu ora 14:00, ne vom bucura de un techno bun, pus de Addo, iON și Nemeș, dar și alte surprize, cum ar fi setul de techno al lui Thal. Pe măsură ce va veni noaptea, ne vom mutam în Uzina Foto și melodiile se vor transforma din techno în psychedelic, avându-i la pupitru pe AUM, Saynar si Thal până dimineața”.

Foarte important de știut e și faptul că la after-party-ul Solar Seeds in Transylvania se permite accesul și pentru copii și pentru animalele de companie, iar cei cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă un părinte în preajmă pentru a li se permite intrarea.

Donația recomandată este de 15 lei online, aici, 20 de lei până la ora 20:00, respectiv 30 de lei după acea oră. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în Uzina Foto.

Rate this post

Leave a comment