Amintiri cu iz de dans de la LDT17. Sunteți pregătiți pentru următorul?

Unul dintre cele mai reușite party-uri găzduite vreodată de fosta uzină Foto, din cartierul Unirii, i-a avut vinerea trecută în spatele pupitrului pe iON, Mera și pe băieții de la SIT. Care nu au mai vrut la final să lase mixerul în pace, încântați de atmosfera excelentă pe care o crea publicul nostru. Fără cuvinte!

Am trăit clipe fantastice alături de voi, pentru care vă mulțumim cu toată inima! Ne demonstrați cu ocazia fiecărui Laborator de Techno pe care îl organizăm că merită absolut toate eforturile depuse și că muzica electronică realmente bună are un loc garantat în topul preferințelor voastre.

Muzica înseamnă mai mult decât un limbaj al sunetelor care se traduce prin emoții și dans, fiind numitorul comun al unor întregi generații de oameni, indiferent de locație, sex sau vârstă. E nevoie în mod cert de cât mai multă culturalizare prin muzică la nivel de Târgu-Mureș și suntem mândri că reușim în fiecare lună să vă oferim un spectacol cultural electronic de excepție.

Pe pagina Avimag veți regăsi o frumoasă galerie foto cu cele mai tari momente imortalizate de fotograful Avimag la LDT17. S-a dat astfel liber la tag-uri, like-uri și share-uri și sperăm că fiecare poză va trezi în voi sentimente puternice de nostalgie și bucurie deopotrivă.

Nu vă faceți probleme, însă, deoarece povestea LDT nu se încheie aici. Nici vorbă!

Luna asta ne vom aduna iar cu toții, cu mic, cu mare, la uzina Foto pentru o nouă și spectaculoasă ediție a Laboratorului de Techno.

Atingem cota 18, vârsta majoratului, cu alte cuvinte…. deci de la LDT18 vă puteți aștepta la ceva absolut special! Țineți aproape, revenim cu mai multe detalii în zilele ce urmează!

Rate this post

Leave a comment