Am început LiveStream-urile la AVi !

Bunul nostru prieten Cojoc revine la pupitrul clubului AVi pentru a 3-a ediție de livestream din acest sezon, avimag LiveStream S90, Joi, 5 Decembrie începand cu orele 20:00.  

 Așteptăm cu nerăbdare setul lui Cojoc, având în vedere că munca depusă de acesta in ultimul an a dat foarte mari roade, piesele lui fiind susținute de artiștii de renume ai scenei de ro-minimal la cele mai importante evenimente din țara, artiștii printre care îi amintim pe PrikuBryz, Macarie, Los Bastoneros si mulți alții. 

Dealtfel, nu vorbim despre o petrecere organizată joi seară, ci mai degrabă despre o seară de audiție muzicală în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, în AVi, accesul fiind gratuit pentru menbrii comunității avimag sau acasă în fața monitoarelor. 

Pentru cei din comunitatea avimag care doresc sa participe sesiunile de LiveStream si vor in acelasi timp sa achizitioneaza cardul de membru AVi, ii rugam sa completeze acest formular si noi vom revenii cu mai multe detalii in curand. (Accessul ca membru se poate face incepand de la ora 19:00)   

Formular card membru AVi –>> https://forms.gle/gaWxBVWZuRa3ozuJ7  

Până atunci vă invităm să ascultați câteva dintre cele mai apreciate seturi transmise live pe canalul nostru de YouTube: 

Addo și Suciu au marcat lansarea oficială a proiectului AVimag.net printr-un set de excepție înregistrat în clubul AVi și transmis live pe Youtube 

Paul K & Nu Zau – o mini-petrecere diurnă, unică dacă ne întrebați, ce a avut loc pe superba terasă a hotelului Privo, întreg setul băieților  fiind transmis live pe canalul de Youtube  

Vă așteptăm pe canalul nostru pentru mai multe seturi precum cele menționate mai sus!   

Va rugam sa ne dati Subscribe si follow pe urmatoarele canale

YouTube ➡️ http://www.youtube.com/avimag

SoundCloud ➡️ https://soundcloud.com/avimag

Facebook ➡️ https://www.facebook.com/avimag.net/

Instagram ➡️ https://instagram.com/avimag_net?igshid=1nfc0t2a2i5eq

Pinterest ➡️ https://pin.it/t27nqgmhxzflau

 

Rate this post

Leave a comment