ALEX, primul super erou roman – aterizează la Untold

Nu este o pasăre sau un avion, este un DJ / Entertainer

     ALEX Super Beats, DJ-ul si entertainerul cu mantie, aterizează la festivalul Untold din Cluj-Napoca. 

     După ce a călătorit prin întreaga țară unde a povestit despre valorile care îl definesc și a făcut mulțimile să danseze pe muzica lui, ALEX Super Beats zboară într-o nouă misiune către Untold, în seara de duminică spre luni, fix spre scena Alchemy începând cu ora 01:30. 

     Se pot spune foarte multe despre ALEX, însă cei care s-au bucurat până acum de show povestesc și astăzi despre ce au simțit. De la momentele vizuale de mare impact, tehnica rapidă de dj-ing și până la mișcările de dans demne de un super-erou, totul formează un show pe care nu ai cum să îl ratezi.

     ALEX nu are super-puteri. Are un set de valori fixat in mentalitatea fiecăruia. Valorile personale servesc drept factori motivaţionali ce ghidează acțiunile oamenilor. Valorile determină astfel, modul în care ne alocăm atenţia, timpul şi resursele spre ceea ce considerăm noi a fi important. Alex vorbeşte publicului în cadrul fiecărui eveniment despre valorile care îl definesc. Folosindu-se de talentul său de entertainer, reuşeşte să îmbine playlist-ul cu speech-uri atent sincronizate, pentru a construi un spectacol de factură pozitivă.

 

   Un super-erou nu poate funcționa singur, iar ALEX Super Beats își ia energia de la public. Vino și tu în seara de duminică spre luni la scena Alchemy, începând cu ora 01:30 pentru a încheia împreună ediția din 2022 a festivalului UNTOLD. 

Ne vedem acolo!

5/5 - (11 votes)

Leave a comment