AfterSW party cu Scopter și R.AM diseară la AVi!

Ne-am revenit după zilele și nopțile senzaționale petrecute pe malul Mării Negre și marcăm reluarea sezonului ”competițional” cu unii dintre cei mai apreciați artiști ai noștri de casă: Scopter și R.AM.

Dacă Scopter este de ani buni o certitudine în ceea ce privește muzica pe care ne-o transmite și cu care ne bucură urechile, R.AM este un proiect născut la Târgu-Mureș din pasiune pentru muzica electronică.

https://soundcloud.com/scopter/side-a

În urmă cu aproximativ un an, Macarie și Resa (și iată elucidat misterul numelui R.AM) s-au jucat cu mixerele și au dat naștere unor piese pe care cei de la Cadenza Lab au decis să le promoveze, EP-ul Ad Finem fiind primul produs discografic sub egida Cadenza Lab produs în 2017.

https://soundcloud.com/cadenzamusic/ram-soldedans-cal032-teaser

Cele două track-uri au avut ecou în rândul fanilor muzicii techno, astfel că parteneriatul dintre Resa și Alex Macarie se anunță a fi unul de viitor.

https://soundcloud.com/cadenzamusic/ram-ad-finem-cal032-teaser/sets

Veți avea ocazia să dansați până dimineața pe seturile pregătite de Scopter și R.AM începând cu ora 23:45, în templul muzicii electronice mureșene, AVi.

Detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1436640539789985/

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club. Prețul biletelor este de 15 lei în avans, respectiv 25 de lei la fața locului.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

Rate this post

Leave a comment