After Sunwaves afterparty la AVi cu invitați din Miami! Să-nceapă vara!

An de an aceeași poveste. Devine o rutină deja ca primele zile după Sunwaves să fie cele mai bulversante. Nu știm voi cum vă simțiți, dar noi încă ne imaginăm că suntem pe plajă, la soare, cu muzica lui Petre Inspirescu bubuind în spatele nostru, pe ritmul valurilor mării.

Ne-am întors acasă cu regretul că n-am rămas acolo. Așa cum spuneam mai sus, an de an aceeași poveste. Din fericire, la AVi nu există vacanță sau concediu în adevăratul sens al cuvântului, pentru că muzica se cere a fi dansată, iar cei ce iubesc muzica electronică underground își trăiesc viața așteptând următorul event imediat după cel tocmai încheiat.

Vineri reîncepe balul în cel mai important club din Târgu-Mureș, cu Macarie, rezidentul nostru și totodată unul dintre cei mai impresionanți DJ/producători locali ai momentului, care îi va avea alături începând cu ora 23:00 pe Seia și Camelia, doi tineri DJ din Statele Unite ale Americii care ori de câte ori au fost prezenți în țara noastră au făcut-o ca la carte.

Ne amintim și acum că Seia și Macarie au făcut spectacol la ultima lor prezență b2b în clubul nostru, vara trecută, semn că la Miami se face muzică bună, minimal eclectic ce pune stăpânire pe suflete și urechi și care te determină să dansezi liber, din tot corpul, ”like nobody is watching”. 

Evenimentul de mâine se anunță a fi unul special. Obișnuiți fiind cu Live Stream-urile Avimag de joi seară, dar forțați de calendarul aglomerat, vom începe distracția vineri, începând cu ora 21:00. Seia și Camelia vor servi un set Live Stream de câteva ore, după care vor da startul petrecerii, alături de Macarie.

Biletele la petrecere costă 50 de lei și includ două token-uri (28 de lei), pentru consumația la bar. Desigur, acestea pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru.

Prețul unui token este de 14 lei, vă informăm că doar cu ele puteți achita băuturile la bar.

Accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi. 

Și asta pentru că setul lui Seia și Camelia va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

https://soundcloud.com/alterhour/alter-hour-mix-series-028-camelia

Ne era dor de Macarie și de stilul său inconfundabil, axat de bass intens și vibrații pozitive. Credem cu tărie că va fi startul ideal pentru un nou sezon estival marcat cu dans și amintiri de durată. Pe ritmuri de techno, desigur.

Detalii despre evenimentul de mâine searî găsiți și pe eventul de Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/alterhour/alter-hour-mix-series-034-seia

Rate this post

Leave a comment