ADE 2022 Review

Amsterdam Dance Event (ADE) este cel mai mare și de influență proiect de muzică electronică din lume. Prin conferință, festival și programe educaționale, ADE crează anual cel mai însemnat pol al industriei muzicii electronice, oferind o bază solidă de dezvoltare viitoarelor generații de artisti.

Amsterdam Dance Event însumează un total de peste 1.000 evenimente în aproape 200 de locații pentru programul său multidisciplinar; timp de 5 zile și nopți, orasul Amsterdam respiră muzică electronică.

ADE a avut loc în perioada 19 – 23 octombrie. Ediția de anul acesta a adus un program nou conferinței – ADE Lab, care include masterclass-uri, Q&A-uri și sesiuni de studio axate pe noua generație de produceri.

Peste 2,500 de artisti au performat în cele mai cunoscute locații și cluburi din Amsterdam, unde fiecare tip de raver se poate regăsi. Pe lângă cele 1.000 de petreceri din timpul nopților, programul pe timpul zilei a fost plin de activități. Expozițiile de muzică, film, documentarele, prezentările de DJ și master class-urile au deschis drumul spre networking și prezentarea de idei.

Experți în industrie au luat parte la discuții și conferințe printre care Diplo, Youssou N’Dour, Suzanne Ciani, Sunnery James & Ryan Marciano, IMPALA Executive Chair, Helen Smith, Ben Turner.

ADE nu a mai avut loc la așa o mare anvergură din 2019. Laboratoarele și activitățile s-au extins practic în toate barurile și tunelurile orașului. Cei care au participat la eveniment au fost surprinși de atmosfera creată.

„ADE poate fi foarte diferit în funcție de ce event alegi, dar ce e wow e energia care este super high. Ce mi-a plăcut este că ADE se extinde și în oraș, în afara cluburilor și că vezi foarte mulți oameni hangover sau pregătiți de party pe străzi, cum sunt multe daytime-uri”. – Andreea, studentă în Amsterdam.

Capitala olandeză a fost vizitată de număr de 400.000 de vizitatori iubitori de muzică electronică din 146 de țări datorită Amsterdam Dance Event doar anul acesta.

Olanda este una dintre țările care încurajează consumul în mod responsabil de droguri. Organizatorii ADE au folosit astfel pagina lor de Instagram pentru a aminti participanților să se informeze și să aibe grijă de ei și de cei din jur.

După 5 zile și nopți pline de evenimente, ADE s-a încheiat cu petrecerea de închidere „ADE Closing Afterparty”. Fanii s-au bucurat să-i aibă în line-up pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară și de afară timp de 15 ore non-stop: And.re (Elveția), Barac, Cristi Cons (România), Quest (Italia) / Traumer (Franța).

Sursa: https://ra.co/events/1592418

După ediția de succes din 2022, organizatorii ADE au confirmat datele pentru evenimentul de anul viitor, 18 – 22 Octombrie. Află mai multe aici.

Rate this post

Leave a comment