Addo’s Conspiracy takes over AVi on Saturday!

Mare petrecere mare anunțată pentru noaptea de sâmbătă în cel mai important club din Târgu-Mureș, AVi. Dacă iubești muzica electronică nu ai voie să lipsești!

Addo, rezidentul AVi și, în același timp, cel ce se face vinovat pentru sute de nopți și dimineți memorabile de-a lungul activității sale, v-a pregătit o surpriză sub forma unui nou concept de petrecere, avându-l în prim plan.

Începând cu ora 23:00, fanii muzicii underground din orașul nostru sunt așteptați în număr cât mai mare la Addo’s Conspiracy, party-ul care îi va permite artistului nostru preferat să se exprime în mod propriu pe plan muzical, în armonie perfectă cu mulțimea.

Totuși, misterul învăluie petrecerea de sâmbătă mai ceva ca ceața în nopțile reci de noiembrie, așa că i-am cerut detalii rezidentului nostru, special ca să facem puțină lumină înainte de a ne pregăti pentru un nou event ce va umple AVi-ul, ca de fiecare dată.

Ideea cu Addo’s Conspiracy a pornit de la prietenii din Boiler Cluj iar acum, cu permisiunea lor, am decis să aducem conceptul și în AVi. Ideea de bază este de a promova o muzică cât mai variată, din toate colțurile lumii, fără a fi limitați de stiluri.

Pentru primul capitol al conspirației voi prelua controlul pupitrului pentru un maraton muzical de 8 ore, iar pentru următoarele ediții pregătesc și invitați care nu au mai păsit în clubul nostru. Ce vă mai pot promite e că muzica și invitații mei vor fi aleși cu mare atenție și nu vom face rabat de la calitate”, ne-a declarat Addo, care așteaptă cu nerăbdare să ne zbenguim pe ritmurile alese de el întreaga noapte.

Să ne pregătim, deci, pentru primul capitol din seria conspirațiilor muzicale pregătite special pentru noi de către Addo, cel mai iubit dintre DJii mureșeni!

Biletele pentru Addo’s Conspiracy costă 15 lei în avans sau 20 de lei în noaptea de sâmbătă, la intrarea în clubul nostru. Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel. Sau, desigur, să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Mai multe detalii și informații legate de Addo’s Conspiracy găsiți pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Vă așteptăm în număr mare la petrecerea de sâmbătă, ca dealtfel și la viitoarele evenimente găzduite de Avimag în clubul de pe strada Poștei! Party on!

https://soundcloud.com/addo/addo-avi

 

Rate this post

Leave a comment