Addo’s Conspiracy – Chapter 2. We’re in for a treat!

Nici n-a început bine săptămâna că noi deja abia așteptăm să se termine, pentru a trăi alături de voi un nou capitol din seria de petreceri concepute fidel după chipul și asemanarea… și stilul lui Addo, cel mai iubit dintre DJii noștri rezidenți.

Scurt pe doi: sâmbătă, începând cu ora 23:00, fanii muzicii techno și, în general, electronice, sunt așteptați să dea năvală în Avi pentru Addo’s Conspiracy – Chapter 2. De data asta, cu un invitat de marcă, în persoana lui Tomasan!

Tomasan, cu o experiență de DJing de peste 10 ani, a impartit pupitrul alaturi de veterani ca Boddika, Jackmaster, Gerd, Stanton Warriors, Plump DJs sau Leeroy Thornhill (The Prodigy), printre multi altii; a mixat pe scenele marilor festivaluri de muzică electronică din România, și a fost invitat să susțină guest mix-uri la radio-uri ca Ibiza Sonica, ProFM sau One FM.

Peste hotare, Tomasan a fost rezident 3 ani in clubul Gewölbe, Köln, dar a mixat si in cluburi din Aachen, Haga, Rotterdam, Praga, Berlin, Dresden, Brighton și multe, multe altele.

https://soundcloud.com/rtsfm/kosta-b2b-toma-cazza-villains-230416

Din punct de vedere muzical, artistul este divers și surprinzător de fiecare dată, cu o selectie fresh “la zi”, piperata cu surprize vechi, punandu-si in acelasi timp amprenta personala de groove cu care s-a diferentiat in anii trecuti, ca de altfel și tovarășul său Addo, cu care se reintalneste la pupitrul AVi dupa 7 ani pentru o noapte incinsa cu muzică de cea mai bună calitate!

Prima oara, Addo si Tomasan au impartit pupitrul in cadrul anonimTM 48H festival, in anul 2007.

https://soundcloud.com/rtsfm/toma-rtsfm-230316

Addo e garanția calității, presupunem că toată lumea știe deja asta.

Ne așteaptă o sâmbătă spectaculoasă tocmai pentru că el va fi la pupitru și o va face după cum îi dictează inima. E petrecerea lui, creată pentru a-i satisface poftele muzicale și pentru a ne face să nu mai vrem să mergem acasă.

Biletele pentru Addo’s Conspiracy costă 15 lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după această oră și pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru.

Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Mai multe informații legate de petrecerea lui Addo v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Vă așteptăm în număr mare la petrecerea de sâmbătă, ca dealtfel și la viitoarele evenimente găzduite de Avimag în clubul de pe strada Poștei! Party on!

https://soundcloud.com/fuloperik/erik-addo-catalyst-1

Rate this post

Leave a comment